Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Yritys

Meille töihin

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. Jos tunnistat itsesi edellisestä, jätä avoin hakemus Monetraan sähköpostitse rekrytointi@monetra.fi. Merkitse otsikkoon ensisijainen kiinnostuksenkohteesi. Näin meillä on mahdollisuus löytää sinut osaksi osaavaa henkilöstöämme.

 

Tulkkipalvelu

Monetra Tulkkipalvelu tarvitsee jatkuvasti päteviä tulkkeja ja kääntäjiä. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen: Tulkkipalvelu.Rekry@monetra.fi

Harjoittelu

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän työharjoittelun Monetralla, lähetä avoin harjoitteluhakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@monetra.fi.
Otsikoi hakemuksesi ”Harjoittelijahakemus”.

Keikkatyöt

Välitämme asiakkaillemme lyhyitä sijaisia mm. varhaiskasvatus- ja hoiva-alalle. Voit ilmoittautua sijaisrekistereihimme ja näin löytää joustavia työmahdollisuuksia. Lue lisää palvelustamme lisää ja ilmoittaudu rekistereihin Rekrytointipalvelut asiakkaalle -sivuston kautta. Alojen kirjo monipuolistuu tulevaisuudessa.

Opinnäytetyöt

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi talous- ja/tai henkilöstöhallinnon prosesseista, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja opinnoistasi sekä ehdotus tutkimusaiheeksi osoitteeseen rekrytointi@monetra.fi. Otsikoi viestisi sanalla ”Opinnäytetyö”. Voit tarjota omaa aihettasi tai valita alla olevalta listalta jonkin. Aihe-ehdotuksia voi myös rajata tarpeen mukaan.

Ehdotuksiamme opinnäytetöiden aiheiksi ovat muun muassa seuraavat:

  • Prosessin mallinnus
  • Järjestelmän käyttöönotto prosessina
  • Järjestelmän käyttöönoton ohjeistukset
  • Osaamiskartoitus organisaatiossa
  • Manuaalisesta sähköiseen: millaista on uudenaikainen asiakaspalvelu?
  • Raportointi asiakkaan näkökulmasta
  • Raportointi palveluorganisaation näkökulmasta
  • Työyhteisön hyvinvointi
  • Työssäjaksaminen ja sen edistäminen

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.