Organisaatio ja johto

Monetra Oy

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi


Hallitus

Monetra Oy:n hallituksen muodostavat:

  • Tuomas Möttönen (Oulu), hallituksen puheenjohtaja
  • Arto Vuojolainen (Tampere), varapuheenjohtaja
  • Ilkka Luoma, (PPSHP)
  • Pekka Erola (PSHP)
  • Merja Miettinen (PSSHP)
  • Heli Leinonkoski (Jyväskylä).

Toimitusjohtajat

Päivi Pitkänen, toimitusjohtaja,
Monetra Oy

040 5748106

Päivi Pitkänen on syntynyt ja kasvanut Oulussa. Pitkänen on opiskellut taloustieteitä ja valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 1985. Hän on aiemmin työskennellyt parinkymmenen vuoden ajan Oulun Osuuspankissa sekä Sampo Pankissa erilaisissa kehitys-, päällikkö- ja johtotehtävissä. Ennen Monetra Oy:n johtoon siirtymistä Päivi Pitkänen toimi Aditro Oy:ssa pääkaupunkiseudulla vastuualueenaan noin sadan suomalaisyrityksen palkanlaskenta ja HR-asiat.

Päivi Pitkänen aloitti Monetran johdossa perustamisvuonna 2012 ja toimii nyt Monetra emoyhtiön toimitusjohtajana.

Annukka Isotalus, toimitusjohtaja,
Monetra Pirkanmaa Oy

040 828 5303

Monetra Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtaja Annukka Isotalus on aloittanut 1.12.2018 ja hän kertoo yhtiön toiminnan käynnistymisestä: ”Haluan luoda työpaikan, jonne on hyvä mennä. Henkilöstön hyvä mieli heijastuu asiakkaisiin.” Vakuutusalalta Monetraan siirtyvä Isotalus on perehtynyt erityisesti asiakaslähtöisen palveluun ja johtajuuteen. ”Uskon että tässä tehtävässä monet osaamisalueeni sopivat toimenkuvaan. Tulevaisuuden Monetra Pirkanmaa on alueellaan tunnettu, asiakkaidensa luottokumppani”, hahmottelee Isotalus. Menestyksen kulmakiviä Isotaluksen mukaan ovat asiakaskumppanuus, luottamus sekä oikeat osaajat, joilla on monetralainen tekemisen meininki. ”Lähden rakentamaan vahvaa organisaatiota, jossa on hyvä yhteishenki ja niin pienten kuin isojenkin asiakkaiden kanssa sujuvat toimintamallit”, hän linjaa.

Mari Soukka, toimitusjohtaja,
Monetra Keski-Suomi Oy

050 311 8985

Monetra Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mari Soukka on ollut rakentamassa uutta talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusta Keski-Suomeen alusta saakka. ”Tämä on meille erittäin tärkeä ja kiinnostava asia, joka vie palvelut aivan uudelle tasolle.”

Soukka näkee, että Monetra Keski-Suomi tulee olemaan alueellaan merkittävä toimija, joka tunnistetaan aidosta asiakaskumppanuudesta. ”Kaikkia alueyhtiöitä yhdistävät samat peruspalvelut ja tavoitteet kehittää palveluita. Alan haasteet ovat yhteisiä, mutta hyödymme konsernin tuomasta rakenteesta ja tuesta. Myös yhteistyö esimerkiksi koulutusten ja osaajavaihdon merkeissä mahdollistuu ja se on henkilöstölle hieno juttu”, avaa Soukka. Hänen mukaansa onnistumisen avaimet ovat olemassa, sillä Monetra Keski-Suomessa tulee olemaan asiakaslähtöisiä asiantuntijoita, joilla on halu kehittää ja kehittyä jatkuvasti, positiivisessa hengessä.

Satu Keskitalo-Makkonen, toimitusjohtaja,
Monetra Pohjois-Savo Oy

050 561 9589

Pohjois-Savon Monetrassa on monta rautaa tulessa. Toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen kuvaa uuden yhtiön alkutaipaletta: ”Minulle on tärkeää, että yrityksen strategia ja arvot näkyvät meidän päivittäisessä työssämme. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja ihmisten innostaminen ja valmentava johtaminen ovat lähellä sydäntäni. Tässä työssä voin käyttää hyödyksi työurani varrella kertynyttä osaamista ”, kertoo rahoitusalalta tuleva varatuomari Keskitalo-Makkonen.

Monetralaisuutta rakennetaan hänen mukaansa valmentavalla esimiestyöllä ja tunnelman johtamisella. Hän näkee, että Pohjois-Savossa Monetra tulee olemaan tunnettu loistavasta asiakaspalvelustaan ja osaavasta henkilöstöstään. ”Tällä reseptillä pystymme ottamaan kotikentän haltuun ja kasvattamaan liiketoimintaa. Menestyksemme kulmakiviä ovat rautainen osaaminen, jatkuva kehittäminen ja kyky kohdata ja tuntea asiakkaamme”, kiteyttää Keskitalo-Makkonen.

Jussi Kauppi, toimitusjohtaja
Monetra Oulu Oy
044 703 0620

Jussi Kauppi luotsaa Monetra Oulua. Hänen osaavissa käsissään ovat myös kokonaisuudet painatuspalvelut, hankintapalvelut, rekrytointipalvelut, tulkkipalvelut, asiointipalvelut ja asiakaspalvelupisteiden hoito, riskienhallinta ja -arviointi palveluna sekä GDPR- ja asiakirjapalvelut. Lisäksi Jussi vastaa Monetra Oulu Oy:n asiakkuudenhallinnasta ja riskienhallinnasta.

“Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja huomioida asiakkaidemme tarpeet, omaa toimintaamme jatkuvasti kehittäen”, kertoo Jussi. Hänelle myös henkilöstön työhyvinvointi on sydämenasia.


Alueyhtiökohtaiset laajemmat yhteystiedot vastuukenkilöineen löydät alueyhtiöiden sivustoilta:

Monetra Keski-Suomi Oy

Monetra Oulu Oy

Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra-konsernin tunnuslukukooste vuodelta 2020.