Organisaatio ja johto

Monetra Oy

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi


Hallitus

Monetra Oy:n hallituksen muodostavat:

  • Tuomas Möttönen, puheenjohtaja
  • Pekka Erola
  • Lasse Leppä
  • Ilkka Luoma
  • Marja-Leena Martikainen
  • Saara Unnanlahti, varapuheenjohtaja

Toimitusjohtajat

Eero Karppinen, toimitusjohtaja,
Monetra Oy

040 673 5369

Eero Karppinen luotsaa Monetra-konsernia emoyhtiön toimitusjohtajan tehtävässä. Hän on työskennellyt laajalti erilaisissa talous- ja henkilöstöpalveluiden palvelukeskustehtävissä asiantuntijana, esihenkilönä ja johtajana ennen siirtymistään Monetraan.

Toimitusjohtajana Karppinen haluaa edistää mm. kehittämistä ja yhdessä tekemistä. ”Kaltaiseltamme toimijalta edellytetään oman toiminnan kehittämisen lisäksi sitä, että kehittäminen tuo suoraa lisäarvoa myös asiakkaalle. Paras lopputulos saavutetaan kehittämällä toimintaa tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa.” Tiiviin asiakasyhteistyön lisäksi hän näkee tärkeänä yhtiön sisäisen tekemisen. ”Kun työntekijämme viihtyvät työssään, se näkyy varmasti myös asiakkaille. Tästä syystä minulle on tärkeää, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.” Hänen mielestään luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja osaaminen ovat yhtiön menestystekijöitä, joista tulee jatkossakin pitää kiinni.

Mari Soukka, toimitusjohtaja,
Monetra Keski-Suomi Oy

050 311 8985

Monetra Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mari Soukka on ollut rakentamassa uutta talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusta Keski-Suomeen alusta saakka. ”Tämä on meille erittäin tärkeä ja kiinnostava asia, joka vie palvelut aivan uudelle tasolle.”

Soukka näkee, että Monetra Keski-Suomi tulee olemaan alueellaan merkittävä toimija, joka tunnistetaan aidosta asiakaskumppanuudesta. ”Kaikkia alueyhtiöitä yhdistävät samat peruspalvelut ja tavoitteet kehittää palveluita. Alan haasteet ovat yhteisiä, mutta hyödymme konsernin tuomasta rakenteesta ja tuesta. Myös yhteistyö esimerkiksi koulutusten ja osaajavaihdon merkeissä mahdollistuu ja se on henkilöstölle hieno juttu”, avaa Soukka. Hänen mukaansa onnistumisen avaimet ovat olemassa, sillä Monetra Keski-Suomessa tulee olemaan asiakaslähtöisiä asiantuntijoita, joilla on halu kehittää ja kehittyä jatkuvasti, positiivisessa hengessä.

Satu Keskitalo-Makkonen, toimitusjohtaja,
Monetra Pohjois-Savo Oy

050 561 9589

Pohjois-Savon Monetrassa on monta rautaa tulessa. Toimitusjohtaja Satu Keskitalo-Makkonen kuvaa uuden yhtiön alkutaipaletta: ”Minulle on tärkeää, että yrityksen strategia ja arvot näkyvät meidän päivittäisessä työssämme. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja ihmisten innostaminen ja valmentava johtaminen ovat lähellä sydäntäni. Tässä työssä voin käyttää hyödyksi työurani varrella kertynyttä osaamista ”, kertoo rahoitusalalta tuleva varatuomari Keskitalo-Makkonen.

Monetralaisuutta rakennetaan hänen mukaansa valmentavalla esimiestyöllä ja tunnelman johtamisella. Hän näkee, että Pohjois-Savossa Monetra tulee olemaan tunnettu loistavasta asiakaspalvelustaan ja osaavasta henkilöstöstään. ”Tällä reseptillä pystymme ottamaan kotikentän haltuun ja kasvattamaan liiketoimintaa. Menestyksemme kulmakiviä ovat rautainen osaaminen, jatkuva kehittäminen ja kyky kohdata ja tuntea asiakkaamme”, kiteyttää Keskitalo-Makkonen.

Jussi Kauppi, toimitusjohtaja
Monetra Oulu Oy
044 703 0620

Jussi Kauppi johtaa Monetra Oulua. Hänen osaavissa käsissään ovat myös kokonaisuudet painatuspalvelut, hankintapalvelut, rekrytointipalvelut, tulkkipalvelut, asiointipalvelut ja asiakaspalvelupisteiden hoito, riskienhallinta ja -arviointi palveluna sekä GDPR- ja asiakirjapalvelut. Lisäksi Jussi vastaa Monetra Oulu Oy:n asiakkuudenhallinnasta ja riskienhallinnasta.

”Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja huomioida asiakkaidemme tarpeet, omaa toimintaamme jatkuvasti kehittäen”, kertoo Jussi. Hänelle myös henkilöstön työhyvinvointi on sydämenasia.

Virpi Hämäläinen, toimitusjohtaja
Monetra Pirkanmaa Oy
040 593 3440

Virpillä on vahva palvelukeskusliiketoimintatausta, jossa painottuu etenkin johtaminen ja palveluiden kehittäminen. ”Monetran yhteistyötapa ja arvomaailma ovat vakuuttaneet minut”, Hämäläinen kertoo. Vaativat strategiset tehtävät, johtoryhmätyöskentely ja itsenäinen vastuunkanto liiketoiminnasta ovat hänen ominta aluettaan toimitusjohtajana.