Slide

Ajankohtaista

27 lokakuun, 2020

Uusi palvelunhallintajärjestelmä käyttöön 

Asiakaspalvelun kehittämisprojekti on edennyt tiketöintijärjestelmän käyttöönottovaiheeseen. Ensimmäiset ryhmäsähköpostilaatikot on nyt ohjattu järjestelmään. Asiakkaille suunnattu palveluportaali otetaan käyttöön vuoden vaihteen aikoihin. 

Monetra on ottamassa käyttöön palvelunhallinnanjärjestelmän, ns. tiketöintijärjestelmän, ja myöhemmin vuoden vaihteessa siihen liittyvän palveluportaalin. Tulevien viikkojen aikana kaikki asiakaskäytössä olevat ryhmäsähköpostilaatikot ohjataan tiketöintijärjestelmään vaiheittain.

Viestiin tulee automaattivastaus

Monetran asiakkaiden näkökulmasta muutos näkyy niin, että Monetran asiakaspalvelukäytössä olevaan sähköpostiosoitteeseen lähetettyyn viestiin tulee automaattivastaus, jossa näkyy palvelupyynnön numero ja viestin otsikko. Automaattiviesti on siis hyvin saman tyyppinen, kuin mitä on totuttu saamaan vaikkapa järjestelmätoimittajan asiakaspalvelusta.

Tarkempaa tietoa asiakaspalvelun onnistumisesta

Uuden järjestelmän avulla vähennetään mm. henkilöriippuvuutta asiakkailta tulevien palvelupyyntöjen ja kysymysten käsittelyssä. Toisaalta sen avulla saadaan aiempaa paremmin näkymä esimerkiksi palvelupyyntöjen määrään ja niiden käsittelyaikoihin, jolloin saamme aiempaa tarkempaa tietoa mm. siitä, miten onnistumme vastaamaan asiakkaille annettuihin palvelulupauksiin.

Järjestelmää ja palvelupyyntöjen käsittelyyn liittyviä toiminnallisuuksia kehitetään edelleen syksyn aikana ja käyttöönotto etenee vaiheittain, jotta voidaan varmistaa, että asiakaspalvelu ei häiriinny. Samaan järjestelmään ohjataan tulevaisuudessa myös  asiakkaiden palveluportaalin lomakkeiden kautta lähettämät palvelupyynnöt.