Slide

Ajankohtaista

30 syyskuun, 2019

Uudistuksia Monetra Pirkanmaan organisaatiossa

Monetra Pirkanmaan palkanlaskentapalveluiden organisaatiota on uudistettu ja jatkossa palveluita tuotetaan kahden tiimin voimin. Palkat 1 tiimin palvelupäällikön tehtävissä aloittaa 28.10.2019 alkaen Heidi Kilkki.

Aikaisemmissa tehtävissään Heidi on toiminut monipuolisissa palkanlaskennan esimiestehtävissä ja omaa vahvan palvelukeskustaustan. Rauli Kärhä huolehtii edelleen palkat1 tiimin esimiestehtävistä kunnes Heidi aloittaa uudessa tehtävässään.

Vahvistamme myös Monetra Pirkanmaalla IT-osaamistamme ja uusiksi IT-kehittäjiksi on nimetty 1.10.2019 alkaen Milla Jokinen, Rauli Kärhä, Virpi Peltola ja Sari Villman. IT-kehittäjien tehtävät muodostuvat monipuolisista tuki- ja tuotantojärjestelmien kehittämistehtävistä. IT-kehittäjät tulevat työskentelemään tiiviissä yhteistyössä ja samassa tiimissä IT-palvelupäälliköidemme Kirsi Kuukkasen (lähiesimies) ja Kati Ranteen kanssa.

Jo aiemmin uudistimme HR-palveluiden organisaatiota niin, että rekrytointipalvelut yhdistyivät matka- ja kehittämispalveluiden kanssa. Tämän tiimin palvelupäällikkönä toimii Nina Suni.

Ajantasaiset yhteystietomme löydät täältä.