Slide

Ajankohtaista

18 syyskuun, 2018

Uuden Monetra Pohjois-Savo Oy:n palvelukeskuksen rakentaminen jatkuu

Uuden Monetra Pohjois-Savo Oy:n, ”Mualiman Parhaan” palvelukeskuksen rakentaminen jatkuu monella rintamalla: väliaikaistiloja selvitellään, uusia toimitiloja rakennetaan, palveluita määritellään ja kumppanuusmallia hiotaan. Ajankohtaista on viime aikoina ollut myös sen selvittäminen, mitä toimintoja ja henkilöitä siirtyy Monetraan Pohjois-Savon sairaanhoitopiiristä (KYS), josta on 1.1.2019 alkaen tulossa yhtiön omistaja-asiakas.

Väliaikaisten tilojen ratkaisua nykyisissä Tulliportinkadun ja KYS:in talous- ja henkilöstöhallinnon tiloissa on mietitty monelta kantilta. Asiaa valmistellut työryhmä laati 3.9. tilakysymyksestä mm. SWOT-analyysin. Miten käytettävissä olevat tilat hyödyntäisivät mahdollisimman hyvin palveluiden jatkuvuuden turvaamisessa ja siirtyvän henkilöstön tutustumista uusiin työkavereihinsa? Asiaa kysyttiin myös henkilöstötilaisuudessa 5.9., jolloin siirtyvälle henkilöstölle kerrottiin ajantasaista tietoa palvelukeskuksen valmistelusta, vastattiin kysymyksiin ja mikä tärkeintä: tehtiin tuttavuutta.

Uusien tilojen suunnittelu on myös käynnissä. Tavoite on, että Monetra Pohjois-Savo Oy siirtyisi Technopoliksen tiloihin Savilahteen syksyllä 2019. Suunnittelussa pyritään panostamaan henkilöstön osallistamiseen mm. siten, että mukana olisi saman verran osallistujia KYS:stä ja Monetra Pohjois-Savosta, ja että mukana olisivat kaikki nykyiset esimiehet. Tilojen suunnittelu edellyttää ensi alkuun palvelutuotannon organisoitumisesta alustavaa luonnosta, jota laaditaan vastaavasti tiiviissä yhteistyössä.

Tahe Pohjois-Savo -projektin projektipäällikkö on vaihtunut. Ruorin on saanut Päivi Vauhkonen, joka toimii vetovastuussa myös Pohjois-Pohjanmaan Tahe-projektissa (POP-maku).

Lisätiedot:
Päivi Vauhkonen
Projektipäällikkö
p. 044 703 1281
paivi.vauhkonen@monetra.fi