Slide

Ajankohtaista

16 lokakuun, 2019

Tervetuloa Monetran asiakastapahtumaan

Järjestämme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme asiantuntijaseminaarin 13.11.2019 klo 13-16. Paikkana on Dynamon auditorio (Jyväskylän ammattikorkeakoulu Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä). Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 6.11.2019. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tapahtuman ohjelma

Klo 13.00 Tervetuloa! Mari Soukka, toimitusjohtaja Monetra Keski-Suomi
Klo 13.15 Arvopohjainen muutosjohtaminen, Jaana Villanen, Prorigin Oy
Klo 14.00 Kahvia ja vapaata keskustelua
klo 14.30 Kunnat maksunsaajina digiajassa, Jari Vaine, Kuntaliitto
klo 15.15 Robotiikan hyödyntäminen, Maria Vuontisvaara, Most Digital Oy
Klo 16.00 Tilaisuus päättyy

 

Jaana Villanen on erikoisjuristi ja on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä, osakkaana ja kouluttajana. Villanen on laajalti kiitosta saanut, kokenut ja kysytty työpajojen vetäjä ja moderaattori. Jaana Villanen on toteuttanut muun muassa markkinoinnin ja organisaation muutosjohtamiseen kohdistuneita kehitystehtäviä.

Jari Vaine toimii Kuntaliitossa rahoitusalan erityisasiantuntijana vastuullaan rahoitusmarkkinat ja sääntely, velkarahoitus ja vaihtoehtoiset rahoitusmuodot, sijoitustoiminta ja johdannaiset sekä maksujen välitys ja maksuvalmiuden hoito. Vaineella on mittava kokemus rahoituslaitosyhteistyöstä pitkän linjan pankkiuransa ansioista.

Maria Vuontisvaara on dynaaminen ja innovatiivinen johtaja MOST Digital Oy:stä. Marialla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittämisestä ja projektijohtamisesta. MOST Digital on toteuttanut satoja automaatioratkaisuja ja robotteja eri alojen tehtäviin. Tehokkuusloikasta ovat hyötyneet muun muassa hoivapalvelut, valmistava teollisuus, logistiikka, tukkuliiketoiminta, tilitoimistot ja palvelukeskukset sekä julkinen sektori.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!