Slide

Ajankohtaista

21 helmikuun, 2022

SmoothTeam-palvelulla tiimi tutuksi uudella tapaa

Kuvassa asiantuntijat Paula Saarinen (vas.) ja Tuija Petrell.

Monetra Pirkanmaan Tuija Petrell ja Paula Saarinen kouluttautuivat SmoothTeam-fasilitaattoreiksi ja nyt asiakkaillamme onkin loistava tilaisuus päästä osallistumaan simulaatioon oman tiiminsä kanssa.

SmoothTeam on tiimin kehittymisen työväline, jonka avulla tiimin jäsenet oppivat, miten kukin näkee itsensä ja toisensa. Tiimi oppii toistensa vahvuuksista, luottamus kehittyy ja tiimihenki parantuu. Simulaatioita löytyy tiimien erilaisiin tarpeisiin sekä tuomaan tehoa johtoryhmiin.

Monetrassa SmoothTeam on otettu innolla vastaan! Tässä muutamia kokemuksia osallistujilta:

”Opin uutta uusista työkavereista, mutta myös vanhoista. Huomasimme, että erityisesti näin koronaikana on jäänyt ns. epävirallisempi tutustuminen aivan liian vähiin.”

”Hauskaa oli ja tulipa naurettua pitkästä aikaa paljon tiimin kesken.”

”Vaikka pelissä edetään kuvitteellisen tarinan mukana tilanteesta toiseen, ollaan kuitenkin ihan aitojen ja oikeiden asioiden äärellä, kun mietitään tiimin jäsenten ominaisuuksia.”

”Hyvä tapa käydä läpi asioita, joista ei välttämättä muuten koskaan tule puhuttua.”

”Oli hauskaa käsitellä kekseliään tarinan edetessä tiimimme jäsenten vahvuuksia ja kunkin mieleisinä pitämiä tehtäviä. Tilaisuus oli rento ja opimme toisistamme lisää. Vastausten antamisessa näkyi hyvin, kuinka osa tiimiläisistä on nopeasti reagoivia ja spontaaneja, kun taas joillekin on ominaisempaa pohtia asioita perusteellisesti monelta kantilta ennen kuin antaa vastauksensa.”

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, otathan yhteyttä asiakkuuspäällikköösi, niin sovitaan esittelystä.

SmoothTeamin asiakastarinoita voit lukea lisää täältä: https://smoothteam.fi/asiakkaitamme/