Slide

Ajankohtaista

3 toukokuun, 2019

Sinustako Monetra Keski-Suomen palkkahallinnon sovellusosaaja?

Haussa PALKKAHALLINNON SOVELLUSOSAAJA Monetra Keski-Suomi osakeyhtiöön

Tykkäätkö työskennellä tietojärjestelmien parissa? Osaatko palkanlaskentaa? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille töihin!

Tehtävä sisältää palkkajärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä kuten palkka-ajojen hallinnointia, käyttöoikeuksien ylläpitoa, sovellusten virhetilanteiden selvittämistä, käyttäjätukea ja kouluttamista. Järjestelmien kehittäminen yhteistyössä järjestelmätoimittajien ja asiakkaiden kanssa on osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua henkilöstötietojärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä. Käytössämme on Prima ja Personec Fortime.K – palkkajärjestelmät ja SAP HCM-järjestelmä. Työtehtäviisi kuuluu myös palkanlaskentaa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan ammattitutkintoa ja työkokemusta. Korkeakoulututkinnon laskemme eduksi. Arvostamme järjestelmäosaamista, useamman virka- ja työehtosopimuksen hallintaa sekä palkanlaskennan asiantuntemusta. Omaat myös hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja tarvittaessa voimme järjestää koulutusta.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintates-työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Työ alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen tämän linkin kautta, kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 15.5.2019 klo 15.00 mennessä. Ole nopea, voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös muut avoimena olevat paikkamme sivulta Meille töihin