Slide

Case PSHP

”Monetra on vahvasti sitoutunut kumppanuuteen, joka mahdollistaa tehokkaat ja ajan mukaiset palvelut asiakkaalle.”

Päivi Järvinen                     
HR-päällikkö                     
PSHP

Mikko Hannola
Laskentapäällikkö
PSHP


Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Monetran kumppanuus on tulevaisuuteen katsovaa ja kehittyvää

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (PSHP) vastaa puolen miljoonan ihmisen erikoissairaanhoidosta ja kattaa toiminnallaan Pirkanmaan kunnat.

Yhteistyö PSHP:n ja Monetran välillä alkoi palvelutoimintojen siirron suunnittelulla jo vuonna 2018. Palvelutoiminnot siirrettiin Monetran tuottamiksi palveluiksi vuoden 2019 alussa.

– Oman käsitykseni mukaan siirtymävaihe meni lopulta aika kivuttomasti sekä siirtyneen, että jäljelle jääneen henkilöstön osalta. Monetra järjesti henkilöstöinfoja hyvin tiuhaan ja aika paljon työpajoja, joihin henkilöstö pääsi osallistumaan, laskentapäällikkö Mikko Hannola muistelee.

“Monetra on sitoutunut hyvin vahvasti tähän”

Monetra vastaa PSHP:n palkanlaskentapalveluista, matkalaskujen maksatuspalveluista sekä rekrytointiprosessien tietyistä osa-alueista.

– Eniten on varmaan muuttunut tapa hallinnoida asioita. Samat palvelut hoituvat edelleen, mutta kun ne olivat omasa organisaatiossa, se oli henkilöstöjohtamista ja oman toiminnan johtamista. Nyt se on muuttunut kumppanuuden hallinnoimiseksi yhdessä Monetran kanssa, Hannola pohtii.

– Tämän kokemuksen perusteella mitä nyt on ollut, täytyy kyllä sanoa, että Monetra on sitoutunut hyvin vahvasti tähän. Palveluiden laatu on erittäin hyvä, HR-päällikkö Päivi Järvinen kehuu.

PSHP:n ja Monetran kumppanuus jatkuu myös tulevaisuudessa. Monetran halu kehittyä ja viedä asioita eteenpäin on oleellinen osa kumppanuutta.

– Tässä kumppanuudessa kykenemme katsomaan ei vain tähän hetkeen, vaan myös sinne tulevaisuuteen. Meillä molemmilla kumppanuuden osapuolilla on yhteinen näkemys siitä, mihin me haluamme mennä ja mitä asioita meidän tulee tehdä, Järvinen summaa.

Tule meille asiakkaaksi