Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsevat Tulliportinkadulla ja Puijonlaaksontiellä Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

maaliskuu 13, 2019

Mikä in-house-yhtiö, osa 5. Tavoiteltavin tilanne

Blogisarjassamme olemme tarkastelleet in-house-yhtiöiden olemuksen oikeutusta. Sarjan viimeisessä osassa kysymme, millainen tilanne olisi tavoiteltavin asiakkaiden ja yhtiön kannalta. Vastaamassa toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

maaliskuu 12, 2019

Haemme asiantuntijoita sekä kesätyöntekijöitä eri alueyhtiöihimme

Avoinna nyt mielenkiintoisia tehtäviä Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Oulussa. Tarvitsemme myös kesätyöntekijöitä Monetra Pohjois-Savoon sekä Pirkanmaalle. Lue lisää ja lähetä hakemus!

helmikuu 20, 2019

Monetra rekrytoi

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviimme! Paraikaa haemme mm. palkkasihteeriä Monetra Keski-Suomeen ja palveluasiantuntijaa Monetra Ouluun.

Taloustaidon vinkeillä kohti parempaa etätyöpäivää. #etätyö #ergonomia https://t.co/3W8zC3I266
Jotta asiakkaallamme olisi vähemmän huolta, osaamistasomme on varsin korkea. Sopimusasiantuntija Armi Hyötylä kerto… https://t.co/1ylPrqn5Du
Isot uudistukset ovat harvoin valmiita lanseeraushetkellä, niin #tulorekisteri'n kohdallakin. Kun ongelmia on ilmen… https://t.co/qcloD40sjq
Monetran #inhouse-blogisarja on edennyt viidenteen ja viimeiseen osaan, jossa kysymme, millainen tilanne olisi opti… https://t.co/CBqtmLJRHS

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.