Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsee Microkadulla Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

marraskuu 13, 2019

Monetra Oulu Oy:ssä määräaikainen toimitusjohtajavaihdos

Monetra Oulu Oy:n ja Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen keskittyy 13.11.2019 alkaen ensisijaisesti Monetra-konsernin toimitusjohtajan työhön. Vt. toimitusjohtajaksi siirtyy palvelujohtaja Jussi Kauppi 31.5.2020 asti.

marraskuu 1, 2019

OmaVerossa käyttökatkos 1.−8.11.- hoida veroasiat ennakkoon

Verohallinnon sähköinen asiointialusta OmaVero on pois käytöstä 1.-8.11.2019 tietojärjestelmän päivityksen vuoksi. Tuona aikana veroasioita ei voi hoitaa sähköisesti. Myös lähiasiointi on pois käytöstä 4.−6.11.

lokakuu 28, 2019

Avoinna useita asiantuntijatehtäviä

Tule mukaan rakentamaan kasvavaa organisaatiotamme! Haemme nyt eri puolille Suomea sovellusasiantuntijaa, talousasiantuntijaa, laskenta-asiantuntijaa sekä asiakaspalvelutiimin palvelupäällikköä. Tutustu tehtäviin linkeistä.

"Monetra on moderni, nykyaikainen työpaikka. Käytössämme on automatiikkaa ja robotiikkaa", kertovat Stina ja Jenni,… https://t.co/J9zGBGpPOF
Monetra Oulu Oy:ssa määräaikainen toimitusjohtajavaihdos: Päivi Pitkänen keskittyy Monetra Oy -emoyhtiön johtoon ja… https://t.co/ppPblyQP7i
Hankintapalveluiden Katri Sipola puhumassa hankintayhteistyöstä Ruokeva-hankkeen Maistuva Raahe -tilaisuudessa.… https://t.co/kHmJER9e6b
Loistavia työtehtäviä tarjolla eri puolilla Suomea: hae Pirkanmaalle palvelupäälliköksi, Keski-Suomeen sovellusasi… https://t.co/qv1UaBCwGh

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.