Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsee Microkadulla Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

marraskuu 26, 2020

Modernissa tietoturvassa ei tuudittauduta lintukotoajatuksiin

Tietoturvauhkien kompleksisuus tulee ymmärtää. Moderni tietoturva rakentuu ajatukseen että jotain saattaa jossain vaiheessa tapahtua, tavalla tai toisella. Se jokin tulee pyrkiä estämään ja rajaamaan mahdolliset seuraukset.

lokakuu 27, 2020

Hallituksessa ollaan asiantuntija omalla persoonallaan

Monetra-konsernin toimariblogisarja jatkuu. Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen kirjoittaa roolistaan Monetran emoyhtiön toimitusjohtajana ja hallitusammattilaisena.

lokakuu 7, 2020

Hankintalakimiehen klinikka alkaa

Monetra tarjoaa asiakkailleen lakipalveluita mm. julkisiin hankintoihin liittyen. Olemme avanneet hankintalakimiehen klinikka -sivuston, johon voi tutustua alla olevasta linkistä.

"Moderni ja laadukas #tietoturva lähtee ajatuksesta, että jotain saattaa jossain vaiheessa tapahtua, tavalla tai to… https://t.co/XVFlFLoVHO
Robotti vastaa, jos kysyt #oulunjoukkoliikenne'asioista netissä. OuluBot-virtuaaliassistentti on saanut hyvän vasta… https://t.co/liUNsoLc4F
Tilauksessa taloushallinnon taitajia! Vielä ehdit hakea Monetra Ouluun taloussihteeriksi tai palkkatiimin palveluas… https://t.co/XGB90Wct1L
Kiitos @Kuopionkaupunki referenssistä! Millaista on Monetran ja Kuopion kaupungin kumppanuus nyt ja tulevaisuudessa… https://t.co/8nTBTVTERk

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.