Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsevat Tulliportinkadulla ja Puijonlaaksontiellä Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

toukokuu 20, 2019

Avustajakeskuksen palkanlaskenta siirtyy Monetra Pohjois-Savo Oy:lle

Avustajakeskuksen palkanlaskenta siirtyy Kuopion kaupungin avustajakeskukselta Monetra Pohjois-Savo Oy:lle 1.6.2019 alkaen.

huhtikuu 26, 2019

Palkanlaskennan taitajaksi Pohjois-Savoon vai taloushallinnon osaajaksi Ouluun?

Tarjolla on nyt mielenkiintoisia työtehtäviä Pohjois-Savon ja Oulun alueyhtiöissämme. Avoinna myös kesätyöpaikkoja.

huhtikuu 15, 2019

Asiakkuudenhallinnan mallit varmistavat hyvän asiakaskokemuksen

"Pidämme jatkossakin kiinni siitä, että asiakas saa suoran yhteyden tavoittelemaansa asiantuntijaan niin halutessaan. Tavoitteenamme on palvelun sujuvuus, asiantuntevuus ja miellyttävyys", kertoo kehitysjohtaja Eero Karppinen.

Verkkolaskudirektiivin voimaantulo näkyy valtionhallinnossa. https://t.co/4HuqMZ56IG
Uuden yhtiön toiminnan aloitukseen liittyy monenlaisia tehtäviä. Monetra Keski-Suomessa aloitettiin tänään siirtymi… https://t.co/0YZGzfHSeL
Napakka vuosiesite Monetran Punainen Lanka kertoo #monetraoulu'n kuulumiset. Vaiherikkaaseen vuoteemme mahtuivat mm… https://t.co/y9TAIgfbpw
Tampereella meneillään #työmarkkinaseminaari ja menossa vahvasti mukana #monetrapirkanmaa. Upeaa työtä ja hienoja k… https://t.co/6wcknLpOQ4

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.