Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsee Microkadulla Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

tammikuu 7, 2020

“Parasta ovat kohtaamiset asiakkaiden ja henkilöstön kanssa”

Monetran palvelu- ja asiakkuuspäällikkö Tiia-Maria Pohjola kertoo, millaista on olla töissä Monetrassa. "Kasvavan yrityksen rinnalla on hyvä kulkea, kun ympärillä on hyvä työyhteisö".

joulukuu 23, 2019

Haemme palvelupäällikköä kirjanpitotiimiin Pohjois-Savoon

Oletko kokenut taloushallinnon taitaja? Tässä monipuolisessa taloushallinnon tehtävässä toimit esimiehenä kirjanpitotiimille, jossa työskentelee 15 alan asiantuntijaa ja vastaat asiakkaiden kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluista.

joulukuu 22, 2019

Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

Luotauksia tulevaisuuteen: "Data ja tekoäly tulevat mullistamaan ne tavat, kuinka yhteiskunta rakentuu", kertoo tul… https://t.co/452FkGrKet
"Kun työntekijälle luodaan mahdollisimman hyvät työolosuhteet, hän voi saavuttaa #virtaustila'n, josta syntyvät par… https://t.co/hLTR6BR7tA
Kiitos kaikille rekrymessujen osastollamme käyneille! Oli ilo kohdata monialaisia osaajia, meillä Monetralla on tar… https://t.co/S7nAeOiKIS
"Mielenkiintoiset mahdollisuudet ja avoin palautekulttuuri ovat syitä, miksi #monetra' ssa on hyvä tehdä töitä", ke… https://t.co/PN75LTZcg3

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.