Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsevat Tulliportinkadulla ja Puijonlaaksontiellä Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

heinäkuu 8, 2019

Palkkasihteeriksi Kuopioon

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Kuopion toimipisteeseen palkkasihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen.

kesäkuu 27, 2019

Ihmislähtöisellä johtamisella huippukorkeaan asiakastyytyväisyyteen

"Monetra menestyy ammattimaisella ja asiakaslähtöisellä otteellaan", kirjoitetaan Tulevaisuuden Suomi -julkaisussa.

toukokuu 20, 2019

Avustajakeskuksen palkanlaskenta siirtyy Monetra Pohjois-Savo Oy:lle

Avustajakeskuksen palkanlaskenta siirtyy Kuopion kaupungin avustajakeskukselta Monetra Pohjois-Savo Oy:lle 1.6.2019 alkaen.

Tehdään yhdessä hyvää: Oulun Veripalvelu myönsi kuukauden VeriRyhmä-kunniakirjan Monetran MONETpisaRAt-veriryhmälle… https://t.co/nFf0R0ud0J
Tulisitko meille talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi tai palveluasiantuntijaksi? Monetra Oulu Oy:lla ny… https://t.co/IFwPVepGxV
Kuntamarkkinat kiikarissa? Nyt tämä kunta-alan suurin tapahtuma on myös sovellusmuodossa saatavissa suoraan puhelim… https://t.co/soWHnLvPM1

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.