Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsee Microkadulla Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

tammikuu 15, 2021

Kunta-alan perintään vahvempi kotimainen toimija 

Monetra liittyy mukaan Sarastian perintäliiketoimintaan. Muilta osin konsernit jatkavat toimintaansa erillään. Kaupan tarkoituksena on vahvistaa kuntien perintäpalveluiden kotimaista tarjontaa.

joulukuu 16, 2020

Monetra-konsernille Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Monetralle. Tämä liiketoimintamerkki kertoo yrityksistä, jotka tuottavat yhteiskunnallista hyvää.

marraskuu 26, 2020

Modernissa tietoturvassa ei tuudittauduta lintukotoajatuksiin

Tietoturvauhkien kompleksisuus tulee ymmärtää. Moderni tietoturva rakentuu ajatukseen että jotain saattaa jossain vaiheessa tapahtua, tavalla tai toisella. Se jokin tulee pyrkiä estämään ja rajaamaan mahdolliset seuraukset.

Haemme nyt organisaatioidemme järjestelmäarkkitehtuurin paalupaikalle sopivia tietoteknisiä taitureita! Järjestelmä… https://t.co/WQyfOwrCVE
ICT-asiantuntija, haemme juuri sinua Monetran #robotiikka- tiimiin #RPA-voimanpesäksi. Toivomme, että sinulla on oh… https://t.co/pfDU78kkH6
Monetra on ostanut 1/3 Sarastia Kuntaperintä Oy:n osakkeista. Kaupan avulla kuntien #perintä-palveluiden kotimainen… https://t.co/ATFYMX7Fy6
Järjestelmäasiantuntijaksi Monetralle? > Mielenkiintoiset ja haastavat projektit kehittymiseen panostavassa työpaik… https://t.co/nSmxgqsVkZ

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.