Slide

Case Kuopion kaupunki

Monetra Pohjois-Savo on Kuopion kaupungille yhteistyökumppani, jonka osaamiseen luotetaan. Kuopion kaupunki arvostaa Monetra Pohjois-Savon tarjoamaa asiantuntevaa palvelua, joka tuottaa lisäarvoa kaupungin toimintaan.

Lue lisää
Slide

Asiakkaiden omistama yhtiö

Olemme asiakkaidemme omistama yhtiö. Asiakkainamme ovat mm. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Kuopion kaupunki, Siilinjärven kunta, Servica Oy ja Pohjois-Savon liitto.

Yhteystiedot

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pohjois-Savo Oy on yksi Monetra- konsernin neljästä alueyhtiöstä. Toimipaikkamme sijaitsevat Tulliportinkadulla ja Puijonlaaksontiellä Kuopiossa. Toimitusjohtajanamme toimii Satu Keskitalo-Makkonen. Yhtiö aloitti toimintansa kesällä 2018 ja vuoden 2019 alusta muodosti uuden noin 90 hengen asiantuntijaorganisaation.

Ajankohtaista Pohjois-Savossa

helmikuu 20, 2019

Monetra rekrytoi

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviimme! Paraikaa haemme mm. palkkasihteeriä Monetra Keski-Suomeen ja palveluasiantuntijoita Monetra Ouluun.

helmikuu 20, 2019

Joogan kautta uuden kimppuun

Monetra Keski-Suomen vuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti, ja uusiakin työntekijöitä on ehtinyt hypätä kelkkaan. Yksi heistä on Taimi Närhi, jota jututimme työpäivän lomassa Monetra Keski-Suomen toimipisteessä Heikinkadulla.

helmikuu 12, 2019

Mikä in-house-yhtiö, osa 4. Omistaja-asiakkuus

In-house-blogisarjamme on edennyt jo neljänteen osaan, jossa tarkastellaan omistaja- ja määräysvaltavaatimusten toteutumista.

Tekninen tiedote asiakkaillemme: Monetra Tulkkipalvelun sivusto on tilapäisesti alhaalla. Selvittelemme asiaa parha… https://t.co/ajUFoWBVbx
"Etsin työhöni uusia haasteita ja kun huomasin että #monetrakeskisuomi haki palvelupäällikköä, ajattelin hakea ja t… https://t.co/fGyP9Cheaj
"Johtamisessa verkostomainen työskentely antaa voimaa ja uusia ajatuksia. Kollegoilta saan tuoreimmat ja käytännöss… https://t.co/Ewr8qXTVU5
Tarjolla mielenkiintoinen palkkasihteerin tehtävä kasvavassa Monetra Keski-Suomen alueyhtiössämme. Tutustu tähän ja… https://t.co/OPtnF89rFz

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.