Slide

Ajankohtaista

17 toukokuun, 2018

Pohjois-Savossa ollaan luomassa ”mualiman parasta” palvelukeskusta

Monetra Pohjois-Savo Oy:n perustamiseen tähtäävä Tahe Pohjois-Savo -projekti on käynnistetty yhdessä kaikkien osapuolten kesken. Pohjois-Savo 2019 hengessä ollaan luomassa ”mualiman parasta” palvelukeskusta, jossa Pohjois-Savon alueelle muodostuu merkittävä toiminnan ja osaamisen keskus talous- ja henkilöstöhallinnon alalle.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri (KYS), tuleva Pohjois-Savon maakunta ja Kuhilas Oy:n nykyiset omistaja-asiakkaat, ml. Kuopion kaupunki, muodostavat yhdessä Monetra Oy:n kanssa Monetra Pohjois-Savo Oy:n, joka toimii inhouse -periaatteella talous- ja henkilöstöhallintopalvelukeskuksena. Perustamisvaiheen jälkeen myös muut maakunta- ja kuntatoimijat ovat tervetulleita Monetra Pohjois-Savon omistaja-asiakkaiksi ja palveluiden piiriin.

Tahe Pohjois-Savo -projektin tavoitteena on tukea osapuolia Monetra Pohjois-Savo Oy:n perustamisessa ja yhtiöjärjestelyissä sekä koota eri osapuolet toteuttamaan muutosta yhdessä. Toteutus tapahtuu osaprojekteissa, joissa keskitytään uuden yhtiön palveluihin ja asiakkuusmalliin, toimitiloihin, ICT-ratkaisuihin sekä henkilöstön huomioimiseen muutoksessa. Yhtiöjärjestelyiden jälkeen alueyhtiön asiantuntijoina toimivat nykyisen Kuhilas Oy:n henkilöstö sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiiristä siirtynyt henkilöstö. Tavoitteena on aloittaa vuosi 2019 uusissa yhteisissä toimitiloissa. Projektikokonaisuutta koordinoi projektipäällikkö Hannele Pöykkölä.

Lisätiedot:
Hannele Pöykkölä
Projektipäällikkö
puh. 044 703 1281
hannele.poykkola@monetra.fi