Slide

Pohde – Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Hei, Pohteen työntekijä!

Tervetuloa Monetran sivulle, joka on suunnattu juuri teille Pohteen työntekijöille. Näiltä sivuilta löydät tietoa Monetran roolista Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen kumppanina mm. palkanmaksun ja talouspalveluiden tuottajana. Päivitämme sivustolle lisää tietoa Monetran palveluista Pohteelle sitä mukaa kun yksityiskohdat tarkentuvat, joten ota sivu seurantaan!

Ilmoita muuttuneet tietosi ja tarkista tietosi Hessusta

Voit itse ilmoittaa suoraan Monetralle muutokset, jotka koskevat nimeä, osoitetta, tilinumeroa tai AY-jäsenmaksua. Ilmoitus tehdään Monetran palveluportaalin kautta pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjautumalla. Voit kirjautua palveluportaaliin millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella, joten et tarvitse sitä varten esim. työnantajasi tietokonetta tai käyttäjätunnuksia.

Pohteen HR-järjestelmä Hessu on käytössä, ja sen kautta voit tarkistaa ovatko palkkatietosi oikein. Myös virheellisen palkan ilmoittamiseen löytyy lomake Monetran palveluportaalista.

Katso myös tämä ohje: Ohje Pohteen työntekijöille palkanmaksuun liittyen

Kysymyksiä?

Pohde on koonnut tietoa ja materiaalia omaan Ilona-intranettiinsä, ja sieltä löydät myös Pohteen sisäiset ohjeet toimimiseen eri tilanteissa. Myös erilaiset henkilöstötilaisuudet (esim. esihenkilöinfot) kannattaa ottaa viimeistään nyt aktiiviseen seurantaan. 

Ohjeita