Slide

Yritysesittely

Monetra Pirkanmaa Oy on Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on julkiselle sektorille tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Asiakkainamme on niin kaupunkeja ja kuntia ja heidän yhtiöitään kuin myös kuntayhtymiä sekä säätiöitä. Monetra Pirkanmaa Oy:n toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Sastamalassa ja Parkanossa. Palveluksessamme työskentelee noin 340 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Vuodessa kauttamme kulki vuonna 2022 n. 534 000 palkkalaskelmaa ja 547 000 ostolaskua. Liikevaihtomme oli vuonna 2022 n. 20,8 miljoonaa euroa.

Monetra Pirkanmaa on laaja-alainen kumppani talouden ja henkilöstöhallinnon töissä sekä erinäisissä asiantuntijatehtävissä. Tarjoamiin palveluihimme kuuluvat myös asiakkaan tarvitsemat asiantuntija-, neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalvelut niin järjestelmien kuin ohjeistuksien osalta sekä pääkäyttäjätehtävät.

Palvelut tuotetaan asiakaskohtaisesti palvelusopimusten mukaisesti. Jos Teillä on mitä tahansa kysyttävää palveluistamme, otattehan yhteyttä niin keskustellaan yhdessä palvelun sisällöstä Kertokaa meille, mitä juuri Te tarvitsette.