Slide

Karkkilan kaupunki

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa [at]monetra.fi.

Palkat
Sähköposti: palkat.karkkila[at]monetra.fi
Palvelunumero: 044 744 1000

M2 -matkalaskujärjestelmä

Sähköposti: jarjestelmapalvelut.pirkanmaa[at]monetra.fi
Palvelunumero: 044 744 6000

Ostolaskut, myyntilaskut, maksuliikenne, kirjanpito​
Sähköposti: talous.karkkila[at]monetra.fi​
Puhelin: 044 744 0300

Luottamustoimihenkilöiden kokouspalkkiot:
Sähköposti:kokouspalkkiot.pirkanmaa[at]monetra.fi

 

Asiakkuuspäällikkö
Aleksanteri Vainionpää
Sähköposti: aleksanteri.vainionpaa[at]monetra.fi

Verokorttien toimittaminen

Sinun ei tarvitse toimittaa verokorttia Monetralle. Tämä koskee myös muutosverokortteja ja palkkionsaajien verokortteja sekä toimeksiantoihin ja kuntalisiin liittyviä verokortteja. Saamme verokorttitiedot suoraan verottajalta Vero API-rajapinnan kautta.

Verokortin muutos pitää tehdä ennakoiden eli vähintään kaksi viikkoa ennen palkanmaksua, jotta se ehtii mukaan palkanmaksuun.

Sähköiset palkkalaskelmat

Ensisijainen palkkalaskelmien toimitusmuoto on verkkopalkka, jolloin palkkalaskelma toimitetaan palkansaajan oman pankin verkkopalveluun. Lisäksi palkkalaskelman voi vastaanottaa myös digipostipalvelu Kivrassa.

Toimittaaksemme palkkalaskelmat Kivraan, tulee palkansaajalla olla ilmainen digipostipalvelu Kivra käytössä ja henkilöstöjärjestelmässä palkkalaskelmien toimitustapana paperinen palkkalaskelma.

E-laskun tilaaminen

Tiesithän, että voit vaihtaa paperisen laskun helposti e-laskuun omassa verkkopankissasi tai ottaa käyttöön Kivran tai OmaPostin digipostipalvelun. Näin saat laskun aina ajallaan ja ne löytyvät yhdestä paikasta. E-lasku vähentää myös virheiden mahdollisuuksia.