Slide

Palvelut

Monetra Pirkanmaa Oy on vuonna 2018 perustetun Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on voittoa tavoittelematon julkisen sektorin tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Pirkanmaan alueyhtiön lisäksi konserniin kuuluvat yhtiöt ovat emoyhtiö Monetra Oy sekä alueyhtiöt Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy ja Monetra Oulu Oy.

Monetra Pirkanmaa on laaja-alainen kumppani talouden ja henkilöstöhallinnon töissä sekä erinäisissä asiantuntijatehtävissä. Tarjoamiin palveluihimme kuuluvat myös asiakkaan tarvitsemat asiantuntija-, neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalvelut niin järjestelmien kuin ohjeistuksien osalta sekä pääkäyttäjätehtävät.

Palvelut tuotetaan asiakaskohtaisesti palvelusopimusten mukaisesti. Jos Teillä on mitä tahansa kysyttävää palveluistamme, otattehan yhteyttä niin keskustellaan yhdessä palvelun sisällöstä Kertokaa meille, mitä juuri Te tarvitsette.

Talouspalvelut

Kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan talouspalvelukokonaisuuden löydät vastauksen meiltä. Kokonaisuus kattaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, rahastot, laskujen ja reskontrien käsittelyn, perintään liittyvät palvelut, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuen ja ylläpidon. Kaikkiin palveluihimme sisältyvät myös asiakaspalvelu ja tarvittavat koulutukset.

Monetra Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Ota yhteyttä

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Hoidamme asiakkaan palkan- ja palkkioiden laskennan, palkkakirjanpidon, päivärahakorvausten hakemisen työnantajalle sekä työnantajalle määrätyt tilitys- ja raportointitehtävät verottajalle, eläkelaitoksille ja muille viranomaisille. Lisäksi palvelumme kattavat matka- ja kulunhallintapalvelut, kehittämispalvelut, työajanhallinta- ja työvuorosuunnittelupalvelut sekä osaamisen ja tavoitteiden hallintapalvelut.

Ota yhteyttä

Raportointi- ja analysointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimman raportointiratkaisun henkilöstö- ja talousraportointiin. Reaaliaikainen ja visuaalinen raportointi mahdollistaa tiedolla johtamisen, johon tarjoamme tarvittaessa myös tukea tietoa analysoimalla.

Ota yhteyttä

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus

Hoidamme niin asiakkaan sisäiset kuin ulkoisetkin rekrytoinnit ja sijaisrekrytoinnit. Saat apua, tukea ja neuvoja rekrytoinnin kaikissa vaiheissa tarpeidesi mukaan ja sovitusti mm. ilmoitustekstien laadintaan, kelpoisuuden tulkintaan, väliaikatiedottamiseen ja haastatteluihin. Haastatteluja ja tehtävään soveltuvuuden arviointia täydennämme tarpeidesi mukaan Thomasanalyysilla.

Ota yhteyttä

Asiantuntijapalvelut: Tapahtumajärjestämisen palvelut

Tarjoamme myös tapahtumajärjestämisen palveluita. Järjestämme asiakkaiden toiveiden mukaisia pieniä ja isoja tilaisuuksia avaimet käteen tai yhdessä tehden kanssanne.

Ota yhteyttä

Muut palvelut

Monetra tarjoaa myös muita palveluita konsernitasolla. Nämä palvelut ovat muiden Monetran alueyhtiöiden tuottamia.

Hallinnon tukipalvelut
Kunnan moninaisiin talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin liittyvät tehtävät ovat ydinosaamistamme. Hoidamme myös kaupungin tai kunnan palvelupisteiden asiakaspalvelun. Meiltä saat jouhevasti myös painatuspalvelut, kuten lomakkeiden sähköistykset ja laadukkaat painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin.

Hankintapalvelut
Helpompaa hankintaa! Toimimme hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä asiakkaillemme. Vastaamme yhteishankinnoiksi määriteltyjen tuotteiden ja palvelujen kilpailuttamisesta asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme. Hoidamme myös yksittäisiä kilpailutuksia ja erillishankintoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Tulkkipalvelut
Tulkkipalvelumme tarjoaa tulkkaus- ja käännöspalveluita asiakkaillemme, viranomaisille ja yrityksille yli 50 eri kielellä. Meillä on laaja, yli 200 tulkin ja kääntäjän verkosto sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Palveluihimme sisältyy myös Blitz Salamatulkkaus -sovellus, joka tuo tulkin taskuusi.

Muut asiantuntijapalvelut
Asiantuntijapalveluidemme valikoimaan kuuluvat myös asiakirja- ja tietosuojapalvelut. Autamme asiakastamme julkishallinnon ja yhteisöjen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ajanmukaistamisessa. Tietosuojapalveluissamme ohjaamme ja avustamme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) kanssa.

Ota yhteyttä

Muutamia asiakkaistamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.