Slide

Palvelut

Monetra Pirkanmaa Oy on vuonna 2018 perustetun Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on voittoa tavoittelematon julkisen sektorin tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Pirkanmaan alueyhtiön lisäksi konserniin kuuluvat yhtiöt ovat emoyhtiö Monetra Oy sekä alueyhtiöt Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy ja Monetra Oulu Oy.

Monetra Pirkanmaa on laaja-alainen kumppani talouden ja henkilöstöhallinnon töissä sekä erinäisissä asiantuntijatehtävissä. Tarjoamiin palveluihimme kuuluvat myös asiakkaan tarvitsemat asiantuntija-, neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalvelut niin järjestelmien kuin ohjeistuksien osalta sekä pääkäyttäjätehtävät.

Palvelut tuotetaan asiakaskohtaisesti palvelusopimusten mukaisesti. Jos Teillä on mitä tahansa kysyttävää palveluistamme, otattehan yhteyttä niin keskustellaan yhdessä palvelun sisällöstä Kertokaa meille, mitä juuri Te tarvitsette.

Uudet asiakkuudet

Asiakkuusjohtaja Eero Karppinen, eero.karppinen[at]monetra.fi

Tampereen kaupunki ja Tampereen kaupungin yhtiöt sekä Una Oy

Asiakkuuspäällikkö Sanna-Maria Röör, sanna-maria.roor[at]monetra.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja PSHP:n yhtiöt sekä Ruoveden kunta

Asiakkuuspäällikkö Irmeli Suontakanen, irmeli.suontakanen[at]monetra.fi

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Hoidamme asiakkaan palkan- ja palkkioiden laskennan, palkkakirjanpidon, päivärahakorvausten hakemisen työnantajalle sekä työnantajalle määrätyt tilitys- ja raportointitehtävät verottajalle, eläkelaitoksille ja muille viranomaisille.

Ota yhteyttä

Kirjanpito- ja raportointipalvelut

Hoidamme asiakkaan käyttöomaisuuskirjanpidon, taloustilastoinnin ja rahastot sekä laadimme tilinpäätöksen- ja konsernitilinpäätöksen.

Ota yhteyttä

Myyntilaskutus- ja myyntireskontrapalvelut

Hoidamme asiakkaan laskuttamiseen ja myyntireskontran liittyvät tehtävät sekä perinnän tehtävät.

Ota yhteyttä

Ostolasku- ja ostoreskontrapalvelut

Hoidamme asiakkaiden ostolaskujen käsittelyä, ostotilauksiin ja ostoreskontran liittyviä asioita sekä ylläpidämme toimittajarekisteriä ja irtaimistotietoja.

Ota yhteyttä

Maksuliikennepalvelut

Hoidamme asiakkaan rahaliikenteen, tiliotteiden käsittelyn, kassavirtatietojen keräämisen ja kassapalvelut sekä laadimme maksuvalmiusennusteen.

Ota yhteyttä

Matkustuspalvelut

Hoidamme matkaan liittyvät varaukset, tilausajot, matkalaskujen asiatarkastuksen ja maksatuksen, sekä matkavakuutusten korvaushakemukset. Toimimme myös yhteistyötahona toimittajiin päin mm. matkatoimistoasoissa.

Ota yhteyttä

Lähipalvelut talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin

Hoidamme niin asiakkaan sisäiset kuin ulkoisetkin rekrytoinnit ja sijaisrekrytoinnit. Lisäksi tuotamme soveltuvuusarviointeja ja olemme apuna rekrytointitapahtumiin liittyvissä tehtävissä.

Ota yhteyttä

Muutamia asiakkaistamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.