Slide

Meille töihin

Haussa juuri nyt


Meille töihin

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. Jos tunnistat itsesi edellisestä, lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@monetra.fi. Lisää otsikkokenttään tunnistetieto “Avoin hakemus Monetra Pirkanmaa”.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työnkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

 Rekrytointipalveluiden tietosuojaseloste

Työpaikkailmoitukset

marraskuu 30, 2020

Järjestelmäasiantuntija, Monetra Pohjois-Savo Oy

Järjestelmäasiantuntija

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme Järjestelmäasiantuntijaa. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääkäyttäjiemme sekä muiden henkilöstö- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö? Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan. Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme ja työmenetelmiä. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä. Henkilönä olet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva, keskustelet ihmisten kanssa sujuvasti, otat vastaan uusia ideoita ja mietit keinoja niiden jalkauttamiseksi palvelutuotantoomme ja tietojärjestelmiimme. Osaat esimerkiksi kyseenalaista, miksi jokin asia tehdään vielä manuaalisesti, kun sen voisi automatisoida.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus talous- ja palkkajärjestelmistä tai järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta. Olet kenties ollut tekemisissä sähköisten liittymärajapintojen ja aineistojen (xml, csv, ascii yms.), sekä SQL:n kanssa ja ymmärrät ohjelmoinnin perusteet. Microsoftin teknologiaosaaminen esim. O365 ja PowerBI ovat myös plussaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. Opastamme ja perehdytämme sinut alkuun, sekä tarjoamme tukea kollegoilta, mutta odotamme myös, että osaat viedä itsenäisesti sinulle annettuja tehtäviä aktiivisesti eteenpäin ja ottaa vastuuta niiden hoitamisesta.

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaisia. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.

Odotamme hakemustasi innolla ja ryhdymmekin käsittelemään hakemuksia heti. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.12.2020 klo 15.00 mennessä.

marraskuu 23, 2020

Taloushallinnon osaaja, Monetra Keski-Suomi Oy

Etsimme osaajia Monetra Keski-Suomi Osakeyhtiön talouspalveluihin!

Haemme laskutus- ja myyntireskontrapalveluiden ammattitaitoiseen joukkoomme kolmea rohkeaa ja tarmokasta
OSAAJAA.

Avoinna olevissa mielenkiintoisissa ja vastuullisissa tehtävissä vastaat yhtenä tiimin jäsenenä asiakkaidemme laskutuksen ja myyntireskontran tehtäväkokonaisuuksista. Työn hoitamisessa käytetään päivittäin monipuolisesti eri tietojärjestelmiä ja tehtäviin voi kuulua myös järjestelmien pääkäyttäjätehtäviä. Oleellinen osa työtä on myös eri kanavissa tapahtuva asiakaspalvelu.

Mikäli Sinulla on jo hyvä käsitys ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja olet lisäksi työtavoiltasi tarkka ja huolellinen sekä luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, on Sinulla edellytykset tehtävässä menestymiseen. Arvostamme soveltuvan tutkinnon ja työkokemuksen lisäksi eri tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä sekä etenkin positiivista asennetta sekä haluasi oppia ja kehittää omaa osaamistasi. Haluat vastuullisen tehtävän, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana etsien asiakkaalle lisäarvoa tuovia ratkaisuehdotuksia.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin, ja kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintes-työehtosopimuksen mukaan. Henkilöstöetuina meillä on mm. joustava työaika, lounasetu ja e-passi. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Odotamme hakemustasi innolla ja ryhdymmekin käsittelemään hakemuksia heti. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 11.12.2020 klo 15.00 mennessä.

huhtikuu 24, 2020

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Keski-Suomeen

Työharjoitteluun Monetra Keski-Suomeen?

Otamme mielellämme joukkoomme työssäoppijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Mikäli suoritat tutkintoon johtavaa koulutusta ja olet kiinnostunut talous- ja palkkahallinnon tehtävistä, tiedustele paikkaa jättämällä avoin hakemus tämän ilmoituksen kautta.

Tutkintotasona voi olla ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto. Meillä työskentelee jatkuvasti useita työssäoppijoita, joiden ohjaukseen panostamme - moni työssäoppijoista on myös työllistynyt meille.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sopivaa harjoittelujaksoa sinulle.

huhtikuu 24, 2020

Avoin työpaikkahakemus Monetra Keski-Suomeen

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa?

Jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista osaamista sinulla on tarjota meille ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

helmikuu 4, 2020

Avoin harjoitteluhakemus Monetra Pohjois-Savoon

Tarjoamme aika-ajoin korkeakouluharjoittelu mahdollisuuksia soveltuvien alojen opiskelijoille. Tarjoamme harjoitteluja esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa, kirjanpidossa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Mikäli olet esimerkiksi viimeisen vuoden tradenomiopiskelija, kauppatieteiden opiskelija tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Kuopiossa jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

tammikuu 24, 2020

Avoin työpaikkahakemus Monetra Pohjois-Savoon

Toihin Monetralle Kuopioon?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on tarjota meille.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

marraskuu 12, 2019

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Ouluun

Harjoitteluun Monetra Ouluun?

Otamme tiimeihimme vuoden mittaan harjoittelijoita. Tarjoamme tehtäviä esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa; hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki- sekä asiakirja- ja tietosuojapalveluissa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Oulussa, jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

marraskuu 12, 2019

Avoin työpaikkahakemus Monetra Ouluun

Töihin Monetra Ouluun?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro mistä olisit kiinnostunut ja mitä osaat.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.