Slide

Meille töihin

Haussa juuri nyt


Meille töihin

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. Jos tunnistat itsesi edellisestä, lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@monetra.fi. Lisää otsikkokenttään tunnistetieto “Avoin hakemus Monetra Pirkanmaa”.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työnkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

 Rekrytointipalveluiden tietosuojaseloste

Työpaikkailmoitukset

maaliskuu 5, 2021

Tietoturvapäällikkö, Monetra Konserni

Oletko sinä uusi TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖMME?

Tässä tehtävässä pääset loistamaan! Tule kehittämään ja ylläpitämään Monetra-konsernin tietoturvaa vastaamaan asiakkaidemme ja toimialan korkeisiin vaatimuksiin.

Työhösi sisältyy tietoturvaan liittyvät operatiiviset, päivittäiset tehtävät. Huolehdit tietoturvapolitiikan toteutumisesta kaikessa toiminnassamme. Toimit Monetran tietoturva-asiantuntijana niin sisäisesti kuin asiakkaillekin, ja vastaat tietoturvaan liittyvistä palveluista sekä muutoksista. Hoidat myös tietosuojaan liittyviä tehtäviä, kuten tietosuojakäytänteiden kehittämistä tietosuojavastaavamme kanssa. Tukenasi on mittava joukko eri alojen huippuasiantuntijoita.

Olet juuri oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulla on vankka ymmärrys modernista tietoturvasta ja sen haasteista, seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja suhtaudut analyyttisesti tietoturvan eri osa-alueisiin. Arvostamme myös vahvaa tietosuojaosaamista. Tässä tehtävässä pääset verkostoitumaan Monetran alueyhtiöissä toimivien asiantuntijoiden sekä ulkoisten toimijoiden kanssa mm. valtakunnallisissa tietoturvaverkostoissa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Päätoimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa, mutta työtehtävä ei ole paikkasidonnainen. Suosimme etätyötä ja joustavia työntekomahdollisuuksia. Korona-aikana työskentelemme etätyössä. Työhön voi sisältyä jonkin verran matkustusta toimipisteissämme.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi. Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Kiinnostuitko? Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 19.3.2021 klo 15.00 mennessä.

helmikuu 26, 2021

Laskenta-asiantuntija, Monetra Keski-Suomi Oy

Monetra Keski-Suomi on nykyaikainen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019.Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra-konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella lähes sadan taloushallinnon ammattilaisen voimin.

Haemme taloushallinnon ammattilaisten joukkoomme

LASKENTA-ASIANTUNTIJAA

taloushallinnon ja raportoinnin tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Laskenta-asiantuntijan tehtävässä on mahdollista päästä tekemään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, kuten pääkirjanpitoa, käyttöomaisuuskirjanpitoa, sisäistä lasken-taa, verotukseen liittyviä asioita sekä osallistumista kaupungin, kuntien ja asiakasyhtiöiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadintaan. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin taloushallinnon projekteihin. Työn hoitamisessa käytetään monipuolisesti eri tietojärjestelmiä. Taloushallinnon sovelluksista käytössämme on mm. Fina ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmä. Työtehtävän sisältöä voidaan tarkentaa valitun henkilön osaamista huomioiden.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme taloushallinnon järjestelmien monipuolista osaamista sekä aikaisempaa kokemusta myös muista taloushallinnon tehtävistä kuten esimerkiksi konsernilaskennasta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, omatoimisuutta, paineensietokykyä sekä erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi positiivinen asenne ja halu kehittää asiantuntijuutta ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Katsomme eduksi kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä sekä KLT-tutkinnon.

Mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän lisäksi tarjoamme työsi tueksi nykyaikaiset työvälineet ja modernin työympäristön uusissa toimitiloissamme Kankaalla. Monetralla sinua odottavat osaavat ja mukavat työkaverit. Työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, joten suosimme etätyötä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Avaintes:n mukaisesti. Tehtävä alkaa kevään 2021 aikana ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Odotamme hakemustasi innolla. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 22.3.2021 klo 15.00 mennessä. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa".

helmikuu 2, 2021

Henkilöstö- ja palkkapalveluiden sijaisuudet, Oulu

Oletko kiinnostunut työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Haemme nyt Monetra Oulu Oy:n henkilöstö- ja palkkapalveluihin työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin ja ruuhkahuippujen purkuun. Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle tai ne voivat tuoda vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuudet ovat olleet monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät/avustavat tehtävät riippuen omasta osaamisestasi.

Voit olla alalle opiskeleva tai jo alan koulutuksen omaava henkilö tai olet hankkinut osaamisesi alalle käytännön kautta. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja myönteistä palveluasennetta. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä joustavasti juuri sinun mahdollisuuksiesi mukaan sekä osaavan tiimin tuen ja joustavan työympäristön. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 30.6.2021 klo 15.00 mennessä.

joulukuu 31, 2020

Avoin työpaikkahakemus Monetra Pohjois-Savoon

Toihin Monetralle Kuopioon?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on tarjota meille.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

joulukuu 31, 2020

Avoin työpaikkahakemus Monetra Keski-Suomeen

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa?

Jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista osaamista sinulla on tarjota meille ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

joulukuu 31, 2020

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Keski-Suomeen

Työharjoitteluun Monetra Keski-Suomeen?

Otamme mielellämme joukkoomme työssäoppijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Mikäli suoritat tutkintoon johtavaa koulutusta ja olet kiinnostunut talous- ja palkkahallinnon tehtävistä, tiedustele paikkaa jättämällä avoin hakemus tämän ilmoituksen kautta.

Tutkintotasona voi olla ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto. Meillä työskentelee jatkuvasti useita työssäoppijoita, joiden ohjaukseen panostamme - moni työssäoppijoista on myös työllistynyt meille.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sopivaa harjoittelujaksoa sinulle.

joulukuu 31, 2020

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Pohjois-Savoon

Tarjoamme aika-ajoin korkeakouluharjoittelu mahdollisuuksia soveltuvien alojen opiskelijoille. Tarjoamme harjoitteluja esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa, kirjanpidossa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Mikäli olet esimerkiksi viimeisen vuoden tradenomiopiskelija, kauppatieteiden opiskelija tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Kuopiossa jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

marraskuu 12, 2019

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Ouluun

Harjoitteluun Monetra Ouluun?

Otamme tiimeihimme vuoden mittaan harjoittelijoita. Tarjoamme tehtäviä esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa; hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki- sekä asiakirja- ja tietosuojapalveluissa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Oulussa, jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

marraskuu 12, 2019

Avoin työpaikkahakemus Monetra Ouluun

Töihin Monetra Ouluun?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro mistä olisit kiinnostunut ja mitä osaat.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.