Slide

Meille töihin

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työyhteisömme koostuu erilaisista taloushallinnon, it-alan sekä rekrytoinnin asiantuntijoista. Työtehtävät vaihtelevat tiimistä riippuen palkanlaskennasta rahastojen hoitamiseen, arvonlisäverotilityksistä myyntireskontran hoitoon, saatavien perinnästä matkatilauksiin, mentorointiohjelman suunnittelusta ostoreskontran hoitoon ja erilaisista raportoinneista työpersoonallisuushaastatteluihin ja rekrytointitoimeksiantojen toteuttamiseen.

Kolahtiko joku kohta? Tai onko sinulla kenties jotakin sellaista osaamista, jota voisit tuoda esiin Monetralla? Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti lisävahvistuksia. Raapusta hakemus, jossa kerrot ydinosaamisesi ja kiinnostuksesi kohteesi ja lähetä se meille Kuntarekryn kautta:

Avoin työpaikkahakemus

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme ja tietysti kotikonttorilta käsin!

Monetra – meistä on moneksi. Onko sinusta monetralaiseksi?

Haussa juuri nyt

Katso mahdolliset avoimet tehtävämme Monetra-konsernin sivulta!

Millaista on olla töissä Monetrassa?

Käy lukemassa työntekijöidemme tarinoita millaista Monetralla on olla töissä:

Työntekijätarinat

 

 Rekrytointipalveluiden tietosuojaseloste