Slide

Meille töihin

Haussa juuri nyt


Meille töihin

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä. Jos tunnistat itsesi edellisestä, lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@monetra.fi. Lisää otsikkokenttään tunnistetieto “Avoin hakemus Monetra Pirkanmaa”.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työnkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

 Rekrytointipalveluiden tietosuojaseloste

Työpaikkailmoitukset

heinäkuu 3, 2020

Sovellusvastaava, palkka- ja matkahallinto

Monetra Oy on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita kattavasti. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella. Monetra Keski-Suomi Oy kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa työskentelee noin 100 alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme SOVELLUSVASTAAVAA PALKKA- JA MATKAHALLINTOON Monetra Keski-Suomi osakeyhtiöön.

Tehtävä sisältää palkka- ja matkanhallintajärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä kuten palkka-ajojen hallinnointia, maksatusta, käyttöoikeuksien ylläpitoa, sovellusten virhetilanteiden selvittämistä, käyttäjätukea ja kouluttamista. Järjestelmien kehittäminen yhteistyössä järjestelmätoimittajien ja asiakkaiden kanssa on osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua henkilöstötietojärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä. Tällä hetkellä käytössämme ovat palkkajärjestelmät Personec F ja CGI:n Prima sekä SAP HCM-järjestelmä. Matkanhallinnon puolella käytössämme on Visman M2-järjestelmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan ammattitutkintoa ja työkokemusta. Korkeakoulututkinnon laskemme eduksi. Arvostamme järjestelmäosaamista, useamman virka- ja työehtosopimuksen hallintaa sekä palkanlaskennan asiantuntemusta. Omaat myös hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja tarvittaessa voimme järjestää koulutusta.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja. Odotamme innolla hakemustasi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään perjantaihin 31.7.2020 klo 15.00 mennessä, täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

huhtikuu 24, 2020

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Keski-Suomeen

Työharjoitteluun Monetra Keski-Suomeen?

Otamme mielellämme joukkoomme työssäoppijoita ja opinnäytetyöntekijöitä. Mikäli suoritat tutkintoon johtavaa koulutusta ja olet kiinnostunut talous- ja palkkahallinnon tehtävistä, tiedustele paikkaa jättämällä avoin hakemus tämän ilmoituksen kautta.

Tutkintotasona voi olla ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto. Meillä työskentelee jatkuvasti useita työssäoppijoita, joiden ohjaukseen panostamme - moni työssäoppijoista on myös työllistynyt meille.

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sopivaa harjoittelujaksoa sinulle.

huhtikuu 24, 2020

Avoin työpaikkahakemus Monetra Keski-Suomeen

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa?

Jätä meille avoin hakemus ja kerro millaista osaamista sinulla on tarjota meille ja millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

helmikuu 4, 2020

Avoin Harjoittelu- ja opinnäytetyöhakemus Monetra Kuopioon

Tarjoamme aika-ajoin korkeakouluharjoittelumahdollisuuksia soveltuvien alojen opiskelijoille. Tarjoamme harjoitteluja esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa, kirjanpidossa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä. Mikäli olet esimerkiksi viimeisen vuoden tradenomiopiskelija, kauppatieteiden opiskelija tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Kuopiossa jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi organisaatiollemme voit myös jättää tätä kautta hakemuksen.


Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikka sinulle.

tammikuu 24, 2020

Avoin hakemus Monetra Kuopioon

Toihin Monetralle Kuopioon?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on tarjota meille.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

marraskuu 12, 2019

Avoin harjoittelijahakemus Monetra Ouluun

Harjoitteluun Monetra Ouluun?

Otamme tiimeihimme vuoden mittaan harjoittelijoita. Tarjoamme tehtäviä esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa; hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki- sekä asiakirja- ja tietosuojapalveluissa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Oulussa, jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

marraskuu 12, 2019

Avoin työpaikkahakemus Monetra Ouluun

Töihin Monetra Ouluun?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää - jätä meille avoin hakemus ja kerro mistä olisit kiinnostunut ja mitä osaat.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.