Slide

Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Pirkanmaa on laaja-alainen kumppani talouden ja henkilöstöhallinnon töissä sekä erinäisissä asiantuntijatehtävissä.

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pirkanmaa Oy on vuonna 2018 perustetun Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on voittoa tavoittelematon julkisen sektorin tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Pirkanmaan alueyhtiön lisäksi konserniin kuuluvat yhtiöt ovat emoyhtiö Monetra Oy sekä alueyhtiöt Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy ja Monetra Oulu Oy.

Ajankohtaista Pirkanmaalla

maaliskuu 13, 2019

Mikä in-house-yhtiö, osa 5. Tavoiteltavin tilanne

Blogisarjassamme olemme tarkastelleet in-house-yhtiöiden olemuksen oikeutusta. Sarjan viimeisessä osassa kysymme, millainen tilanne olisi tavoiteltavin asiakkaiden ja yhtiön kannalta. Vastaamassa toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

maaliskuu 12, 2019

Haemme asiantuntijoita sekä kesätyöntekijöitä eri alueyhtiöihimme

Avoinna nyt mielenkiintoisia tehtäviä Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Oulussa. Tarvitsemme myös kesätyöntekijöitä Monetra Pohjois-Savoon sekä Pirkanmaalle. Lue lisää ja lähetä hakemus!

helmikuu 25, 2019

Haussa kesätyöntekijöitä Monetra Pirkanmaan talous- ja palkkapalveluihin

Oletko tradenomi tai tietoteknisen tai kaupallisen alan opiskelija? Tarjoamme innostavan kesätyöpaikan, jossa pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden näyttää potentiaalisi ja motivaatiosi tulevia työmahdollisuuksia ajatellen.

Taloustaidon vinkeillä kohti parempaa etätyöpäivää. #etätyö #ergonomia https://t.co/3W8zC3I266
Jotta asiakkaallamme olisi vähemmän huolta, osaamistasomme on varsin korkea. Sopimusasiantuntija Armi Hyötylä kerto… https://t.co/1ylPrqn5Du
Isot uudistukset ovat harvoin valmiita lanseeraushetkellä, niin #tulorekisteri'n kohdallakin. Kun ongelmia on ilmen… https://t.co/qcloD40sjq
Monetran #inhouse-blogisarja on edennyt viidenteen ja viimeiseen osaan, jossa kysymme, millainen tilanne olisi opti… https://t.co/CBqtmLJRHS

Muutamia asiakkaistamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.