Slide

Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Pirkanmaa on laaja-alainen kumppani talouden ja henkilöstöhallinnon töissä sekä erinäisissä asiantuntijatehtävissä.

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Pirkanmaa Oy on vuonna 2018 perustetun Monetra-konsernin alueyhtiö. Konserni on voittoa tavoittelematon julkisen sektorin tukitoimintoja tuottava ja kehittävä in-house osakeyhtiö. Pirkanmaan alueyhtiön lisäksi konserniin kuuluvat yhtiöt ovat emoyhtiö Monetra Oy sekä alueyhtiöt Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy ja Monetra Oulu Oy.

Ajankohtaista Pirkanmaalla

huhtikuu 15, 2019

Asiakkuudenhallinnan mallit varmistavat hyvän asiakaskokemuksen

"Pidämme jatkossakin kiinni siitä, että asiakas saa suoran yhteyden tavoittelemaansa asiantuntijaan niin halutessaan. Tavoitteenamme on palvelun sujuvuus, asiantuntevuus ja miellyttävyys", kertoo kehitysjohtaja Eero Karppinen.

huhtikuu 1, 2019

Monetra Pirkanmaan avoimet ovet houkuttelivat väkeä

Monetra Pirkanmaan avoimien ovien päivää vietettiin keskiviikkona 27.3.

maaliskuu 27, 2019

Rekrytoimme osaajia

Haemme paraikaa mm. talousasiantuntijaa/kirjanpitäjää Monetra Pirkanmaalle sekä palveluasiantuntijaa sekä henkilöstö- ja hallintosihteeriä Monetra Oulun asiakaskohteisiin. Lue lisää rekrytointisivuiltamme!

Melkoinen #voimanainen saatiin harjoitteluun Monetra Ouluun! Mimosa Kangas Oulu Business Schoolista työsti mm. vies… https://t.co/EN9v1ZMYZp
Kuinka yhdistää #työelämä ja #vanhemmuus? Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen vieraili Oulun @MiB_ry :n johtajakoulussa… https://t.co/ajerOdoPVR
Mielenkiintoisia robotiikkahankkeita esittelyssä! https://t.co/krjE3VzWnI

Muutamia asiakkaistamme

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin.