Slide

Hei Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstö!

Tervetuloa Monetran sivulle, joka on suunnattu juuri sinulle pirhalainen. Näillä sivuilla olemme julkaisseet tärkeää tietoa Monetran roolista Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppanina mm. palkanmaksun ja talouspalveluiden tuottajana. 

Hyvinvointialueprojektien mittakaava on tiedostettu ja riskeihin on varauduttu

Hyvinvointialueprojekti on merkittävä voimainponnistus kaikille osapuolille. Olemme Monetrassa myös varanneet lisäresurssia siirtymän ajaksi.

Palkanmaksuun vaikuttavia tietoja ylläpidetään yhteistyössä

Jotta varmistamme palkan maksamisen ajallaan ja oikein, tulee henkilöstön tietojen olla hyvinvointialueiden palkanmaksujärjestelmissä ajan tasalla. Tämän eteen tehdään töitä yhteisesti siirtävien ja vastaanottavan organisaatioiden sekä Monetran kanssa.

Katso tiedote koskien palkanmaksua.

Jotta asiakkaillamme olisi vähemmän huolta.

Meillä on Monetrassa käytössämme vakiintunut asiakkuudenhoitomalli ja tartumme epäkohtiin viipymättä. Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta ja tuemme asiakkaitamme heidän toimintamalliensa ja henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Näin varmistamme palveluiden sujuvuuden myös Pirhalle.

Kysymyksiä?

Kaikkiin kysymyksiin meillä tai Pirkanmaan hyvinvointialueella ei valitettavasti ole vielä vastauksia. Hyvinvointialue on koonnut usein kysyttyjä kysymyksiä henkilöstöasioista omalle nettisivulle (www.pirha.fi) ja Monetran osalta niitä löytyy täältä. Täältä saat vastauksen mm. monia askarruttavaan kysymykseen lomien siirtymisestä.

 


Uutta!

Palkkalaskelman lukuohje (video)

Ajankohtaista hyvinvointialueen valmistelusta (video)

Perustietoa Monetrasta

• Monetra on julkisomisteinen in house -konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä ko. alueiden neljä sairaanhoitopiiriä.
• Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita. Tällä hetkellä Monetralla on asiakkaita 13 maakunnan alueella ympäri Suomen.
• Monetrassa on töissä 1 200 henkilöä.

Ajankohtaista

19 huhtikuun, 2024

Inhouse-asemaan suunnitellaan rajoituksia

Suomen hallitusohjelmaan on kirjattu tiettyjä rajoitteita inhouse-organisaatioiden asemaa koskien. Kevään 2024 aikana KKV tekee selvitystä inhouse-yritysten palveluiden käytön laajuudesta ja rajoitusten vaikutusten arvioinnista.

10 huhtikuun, 2024

Käyttökatko asiakaspalveluportaalissa 19.4.

Monetran asiakaspalveluportaalissa on käyttökatko viikonvaihteessa 19.4.2024 alkaen klo 18.00:sta ja kestää 21.4.2024 klo 12.00:een. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa haittaa.

3 huhtikuun, 2024

Takana kasvun vuosi: Monetra-konsernin tunnusluvut vuodelta 2023 valmistuneet

Monetra-konsernin vuosi näyttäytyy tunnuslukujen valossa hyvänä vuotena, ja tavoitteet täyttyivät suurelta osin. Omistajien asettamia palveluiden ja tietojärjestelmien yhtenäistämiseen liittyviä tavoitteita edistettiin.