Slide

Hei tuleva pirhalainen!

Tervetuloa Monetran sivulle, joka on suunnattu juuri sinulle tuleva pirhalainen. Näillä sivuilla tulemme julkaisemaan tärkeää tietoa Monetran roolista Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppanina mm. palkanmaksun ja talouspalveluiden tuottajana. 

Hyvinvointialueprojektien mittakaava on tiedostettu ja riskeihin on varauduttu

Hyvinvointialueprojekti on merkittävä voimainponnistus kaikille osapuolille. Monetrassa työskennellään kiivaasti hyvinvointialueuudistuksen onnistumiseksi ja projekti eteneekin suunnitelmien mukaan. Olemme Monetrassa myös varanneet lisäresurssia siirtymän ajaksi.

Palkanmaksuun vaikuttavia tietoja ylläpidetään yhteistyössä

Jotta varmistamme palkan maksamisen ajallaan ja oikein, tulee henkilöstön tietojen olla hyvinvointialueiden palkanmaksujärjestelmissä ajan tasalla. Tämän eteen tehdään töitä yhteisesti siirtävien ja vastaanottavan organisaatioiden sekä Monetran kanssa.

Jotta asiakkaillamme olisi vähemmän huolta.

Meillä on Monetrassa käytössämme vakiintunut asiakkuudenhoitomalli ja tartumme epäkohtiin viipymättä. Huolehdimme henkilöstömme osaamisesta ja tuemme asiakkaitamme heidän toimintamalliensa ja henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Näin varmistamme palveluiden sujuvuuden myös Pirhalle.

Kysymyksiä?

Kaikkiin kysymyksiin meillä tai Pirkanmaan hyvinvointialueella ei valitettavasti ole vielä vastauksia. Pirha on koonnut usein kysyttyjä kysymyksiä henkilöstöasioista omalle nettisivulle (www.pirha.fi) ja Monetran osalta niitä löytyy täältä. Täältä saat vastauksen mm. monia askarruttavaan kysymykseen lomien siirtymisestä.

Katso ohjeet toimivaan yhteistyöhön Monetran ja Pirhan välillä

 


Uutta!

Palkkalaskelman lukuohje (video)


Tulossa pian!


Pirhalaisten uutiskirjeet

Tilaa tästä kirje itsellesi!

 

Perustietoa Monetrasta

• Monetra on julkisomisteinen in house -konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä ko. alueiden neljä sairaanhoitopiiriä.
• Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita. Tällä hetkellä Monetralla on asiakkaita 13 maakunnan alueella ympäri Suomen.
• Monetrassa on töissä 1 200 henkilöä.

Ajankohtaista

marraskuu 24, 2022

Kustos ry ottaa kantaa inhouse-kritiikkiin

Inhouse-yhtiöitä kohtaan on noussut kritiikkiä valtakunnanmedioissa. Julkishallinnon palvelukumppanit Kustos ry on vastannut kritiikkiin.

lokakuu 25, 2022

Taloussuunnittelun esittelytilaisuudet asiakkaille marraskuussa

Tervetuloa taloussuunnittelun ja -ennustamisen palveluesittelyihin!

lokakuu 24, 2022

Nettisivu tuleville pirhalaisille julkaistu

Monetra on valittu aluevaltuuston päätöksellä Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppaniksi talous- ja henkilöstöpalveluiden sekä tulkkipalveluiden osalta. Muutoksen keskellä on tärkeää, että asioista on saatavilla riittävästi tietoa.