Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Palvelut

Tilaa käännös

  • käyttämällä sähköistä tilauslomaketta
  • postitse osoitteesta Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu tai Puistokatu 2 C, 4. krs, 40100 Jyväskylä
  • sähköpostitse osoitteesta kaannokset@monetra.fi
  • soittamalla palvelunumeroon: 08 558 41856
  • faksitse numerosta: 014 617 321 (Jyväskylä)

Monetra Tulkkipalvelu tarjoaa käännöspalveluja viranomaisille ja yrityksille.

Tilauslomakkeeseen


Käännöstä tilatessasi kerro mihin kieleen tekstisi on käännettävä, milloin toivot käännöksen valmistuvan ja miten haluat meidän toimittavan valmiin käännöksen. Ilmoita tilausta tehdessäsi myös laskutusosoite. Käännöskoordinaattori pystyy arvioimaan työn hinnan ja siihen kuluvan ajan nähtyään käännettäväksi tarkoitetun tekstin.

Käännettävän materiaalin voit toimittaa sähköpostitse tai postitse. Salassapidettävä materiaali tulee aina toimittaa salattuna sähköpostiviestinä. Mikäli et voi lähettää salattua sähköpostia, ota yhteyttä käännöskoordinaattoreihin ja sovi vaihtoehtoisesta toimitustavasta. Muista tilata käännös hyvissä ajoin, sillä kääntäminen vie aikaa.

Mikäli tekstiin tulee muutoksia tai joudut perumaan tilaamasi käännöksen, ole viipymättä yhteydessä käännöskoordinaattoreihin. Käännöstoimeksiannon peruuntumisesta laskutetaan, mikäli käännöstyö on aloitettu. Vähimmäislaskutus on yksi sivu tai jo käännetyn sivumäärän mukainen.

Auktorisoidun käännöksen tekee (tai vahvistaa) auktorisoitu kääntäjä. Nämä käännökset ovat laillisesti päteviä, eli käännöksellä on samanlainen todistusvoima kuin lähdeasiakirjalla. Auktorisoituja käännöksiä tarvitaan yleensä silloin, kun asiakirjoja esitetään muiden maiden viranomaisille tai Suomessa esimerkiksi maistraatille.

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.