Vaihde arkisin klo 8-16: (08) 5586 7800

Palvelut

Hallintopalvelut

Hyvää suomalaista hallintoa

Tarvitsetpa organisaatioosi hallinto-, talous- tai henkilöstösihteerin, johdon sihteerin tai assistentin, meiltä löytyy kaikki. Ydinosaamistamme ovat kunnan moninaiset hallintoon ja talouteen liittyvät tehtävät. Hallintopalveluissa kehitämme talous-, yleis-, sekä henkilöstöhallinnon prosesseja.

Meiltä saat esimerkiksi ammattitaitoisen sihteerin, jolla on asiantuntemusta, osaamista ja kokemusta. Sihteeripalvelu helpottaa johtajan työtä siten, että johtaja voi keskittyä omaan työhönsä ja sihteeri tukee häntä hoitamalla hallinnolliset asiat.

Organisaationne hallintopalveluasioissa voitte ottaa yhteyttä varatoimitusjohtaja Anne Piikiveen (etunimi.sukunimi@monetra.fi) ja puh. 044 703 4005.

Kattavat asiakaspalveluratkaisut

Hoidamme myös kaupungin tai kunnan asiakaspalvelupisteiden asiakaspalvelun. Palvelukokonaisuus sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Esimerkkinä toteuttamistamme kaupunkilaispalveluista toimivat Oulu10-palvelut ja liikuntapaikkojen asiakaspalvelupisteet.

Sujuvampaa palvelua

Hallintopalvelujen tavoitteena on asiakkaiden entistä sujuvampi ja kokonaisvaltaisempi palvelu.

Ota yhteyttä

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.