Slide

Palvelut

Palvelut

Monetran alueyhtiöt tarjoavat Suomen monipuolisimmat palvelut kuntatoimijoille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä kattava valikoima muita tukipalveluita hoituvat ammattilaisten tuottamina. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. 

Talouspalvelut

Kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan talouspalvelukokonaisuuden löydät vastauksen meiltä. Kokonaisuus kattaa taloussuunnittelun, kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, laskujen ja reskontrien käsittelyn, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuen ja ylläpidon. Kaikkiin palveluihimme sisältyvät myös asiakaspalvelu ja tarvittavat koulutukset.  Monetra Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Saat meiltä hyvin kattavan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat palkanlaskentapalveluiden lisäksi eläke-, palvelussuhde- ja sopimusneuvontapalvelut, matkustuspalvelut ja koulutuspalvelut. Lisäksi hallinnoimme sekä ylläpidämme henkilöstöjärjestelmiä, koulutamme niiden käyttöön ja tarjoamme järjestelmätukea.

Hallinnon tukipalvelut

Kunnan moninaisiin talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin liittyvät tehtävät ovat ydinosaamistamme. Hoidamme myös kaupungin tai kunnan palvelupisteiden asiakaspalvelun.

Raportointi- ja analysointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimman raportointiratkaisun henkilöstö- ja talousraportointiin. Reaaliaikainen ja visuaalinen raportointi mahdollistaa tiedolla johtamisen, johon tarjoamme tarvittaessa myös tukea tietoa analysoimalla.

Hankintapalvelut

Helpompaa hankintaa! Toimimme hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä asiakkaillemme. Vastaamme yhteishankinnoiksi määriteltyjen tuotteiden ja palvelujen kilpailuttamisesta asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme. Hoidamme myös yksittäisiä kilpailutuksia ja erillishankintoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Tulkkipalvelut

Tulkkipalvelumme tarjoaa tulkkaus- ja käännöspalveluita asiakkaillemme, viranomaisille ja yrityksille yli 50 eri kielellä. Meillä on laaja, yli 200 tulkin ja kääntäjän verkosto sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Palveluihimme sisältyy myös Blitz Salamatulkkaus -sovellus, joka tuo tulkin taskuusi.

Siirry Tulkkipalvelun sivuille

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sijaisrekrytointi ja kohdistettu rekrytointi. Etsimme sekä välitämme sijaiset erilaisiin tarpeisiin ja vapautamme näin sijaisten hankkimiseen käytetyn työajan muuhun käyttöön. Toteutamme kaikki asiakkaidemme rekrytoinnit tarpeiden mukaisesti työpaikkailmoituksen laadinnasta soveltuvuusarviointeihin asti.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluidemme valikoimaan kuuluvat asiakirja- ja tietosuojapalvelut sekä tapahtumien järjestäminen. Autamme asiakastamme julkishallinnon ja yhteisöjen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ajanmukaistamisessa. Tietosuojapalveluissamme ohjaamme ja avustamme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) kanssa.

Painatuspalvelut

Loistavaa jälkeä Monetra Painatuspalveluista

Jätä graafisten ja painettavien tuotteiden toteutus Monetran Painatuspalveluiden huoleksi! Suunnittelemme ja toimitamme jouhevasti laadukkaat graafiset tuotteet, sähköiset julkaisut ja painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Voitte tilata myös tekstinsuunnittelu-, oikoluku- ja tekstinkorjauspalvelua.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

Kutsu- ja postikortit  Käyntikortit •  Roll-upit •Lehtiöt  Esitteet ja käsiohjelmat  Lomakkeet  Raportit  Vuosi- ja toimintakertomukset  Lehdet  Julisteet

Siirry Painatuspalveluiden sivulle

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut Monetran palveluista

Oheisella lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.