Slide

Palvelut

Palvelut

Monetran alueyhtiöt tarjoavat Suomen monipuolisimmat palvelut kuntatoimijoille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä kattava valikoima muita tukipalveluita hoituvat ammattilaisten tuottamina. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kainuussa sekä Lapissa. 

Talouspalvelut

Kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan talouspalvelukokonaisuuden löydät vastauksen meiltä. Kokonaisuus kattaa taloussuunnittelun, kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, laskujen ja reskontrien käsittelyn, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuen ja ylläpidon. Kaikkiin palveluihimme sisältyvät myös asiakaspalvelu ja tarvittavat koulutukset. Monetra-konserni on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Alla MonetTalsu-taloussuunnittelupalvelun esittelyvideo.

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Saat meiltä hyvin kattavan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat palkanlaskentapalveluiden lisäksi eläke-, palvelussuhde- ja sopimusneuvontapalvelut, matkustuspalvelut ja koulutuspalvelut. Lisäksi hallinnoimme sekä ylläpidämme henkilöstöjärjestelmiä, koulutamme niiden käyttöön ja tarjoamme järjestelmätukea.

Hallinnon tukipalvelut

Kunnan moninaisiin talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin liittyvät tehtävät ovat ydinosaamistamme. Hoidamme myös kaupungin tai kunnan palvelupisteiden asiakaspalvelun.

Raportointi- ja analysointipalvelut

Räätälöidyt raportit

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimman raportointiratkaisun henkilöstö- ja talousraportointiin. Reaaliaikainen ja visuaalinen raportointi mahdollistaa tiedolla johtamisen, johon tarjoamme tarvittaessa myös tukea tietoa analysoimalla. Monetran tuotepäällikkö Valtteri Palmu esittelee MonetTieto-raportointityökalumme, jonka avulla talous- ja henkilöstöhallinnon raportoinnista tulee helppoa, nopeaa ja selkeää.

Hankintapalvelut

Helpompaa hankintaa!

Toimimme hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä asiakkaillemme. Vastaamme yhteishankinnoiksi määriteltyjen tuotteiden ja palvelujen kilpailuttamisesta asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme. Hoidamme myös yksittäisiä kilpailutuksia ja erillishankintoja asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää tästä linkistä.

Tulkkipalvelut

Käänteentekevää palvelua

Monetra Tulkkipalvelu tarjoaa asioimistulkkaus- ja käännöspalveluita viranomaisille noin 80 puhutulla kielellä. Lisäksi valikoimissamme on saatavilla kuulo- ja kuulonäkövammaisten tulkkauspalvelut. Tulkkipalvelun laadukas tiimi koostuu laajasta verkostosta, johon kuuluu lähes 300 tulkkia ja kääntäjää sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella.

Viime vuosina Monetra Tulkkipalvelu ja yhteistyökumppanimme Tulká ovat luoneet yhteistyönä uudenlaisen arjen asiointitilanteita helpottavan mobiilipalvelun, Blitz Salamatulkkauksen. Sen avulla asiakas voi tilata tulkin asiointitilanteeseen muutamissa sekunneissa mobiilipalvelun välityksellä. Tämän lisäksi meiltä saa tuttua ennakkoon varattavaa läsnäolotulkkausta, puhelintulkkausta ja videotulkkausta. Tulkkaus- ja käännöspalvelumme soveltuvat kaikkiin asioimistilanteisiin sosiaali- ja terveydenhuollosta opetukseen ja varhaiskasvatukseen sekä matkailun ja markkinoinnin tarpeisiin.

Kiinnostuitteko Tulkkipalvelusta? Ota yhteyttä tulkkipalvelun johtajaan Titta Heikkiseen, p. 044 703 1855 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@monetra.fi)

Siirry Tulkkipalvelun sivuille

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus

Avullamme löydätte juuri oikean osaajan tarpeisiinne

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sijaisrekrytointi ja kohdistettu rekrytointi. Etsimme sekä välitämme sijaiset erilaisiin tarpeisiin ja vapautamme näin sijaisten hankkimiseen käytetyn työajan muuhun käyttöön. Toteutamme kaikki asiakkaidemme rekrytoinnit tarpeiden mukaisesti työpaikkailmoituksen laadinnasta soveltuvuusarviointeihin asti.

Asiantuntijapalvelut

Helpotusta asiakirjojen hallintaan

Asiantuntijapalveluidemme valikoimaan kuuluvat asiakirja- ja tietosuojapalvelut sekä tapahtumien järjestäminen. Autamme asiakastamme julkishallinnon ja yhteisöjen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ajanmukaistamisessa. Tietosuojapalveluissamme ohjaamme ja avustamme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) kanssa.

Graafiset palvelut

Loistavaa jälkeä Monetran graafisista palveluista

Jätä graafisten ja painettavien tuotteiden toteutus Monetran graafisten palveluiden huoleksi! Suunnittelemme ja toimitamme jouhevasti laadukkaat graafiset tuotteet, sähköiset julkaisut ja painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Voitte tilata myös tekstinsuunnittelu-, oikoluku- ja tekstinkorjauspalvelua.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

Kutsu- ja postikortit  Käyntikortit •  Roll-upit • Lehtiöt  Esitteet ja käsiohjelmat  Lomakkeet  Raportit  Vuosi- ja toimintakertomukset  Lehdet  Julisteet

Siirry Graafisten palveluiden sivulle

Lakipalvelut

Asiantuntemusta hankinta- ja sopimusjuridisiin kysymyksiin

Monetra Oulu tarjoaa asiakkailleen juridista apua erityisesti julkisiin hankintoihin ja sopimusjuridiikkaan liittyen. Apua meiltä saa esimerkiksi yksittäisiin kilpailutuksiin liittyviin kysymyksiin, sekä vaikkapa laajempiin julkisia hankintoja koskeviin markkinaoikeusprosesseihin. Sopimusten osalta yksittäisiin kysymyksiin vastaamisen lisäksi olemme antaneet muun muassa kommentteja ja muutosehdotuksia hankintasopimuskokonaisuuksiin sekä käyneet läpi ja kommentoineet asiakkaiden sopimuspohjia.

Lakipalvelua tarjoavat kokeneet juristimme Anne Aspelund ja Annika Koskinen. Molemmilla juristeillamme on takanaan useiden vuosien kokemus kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhtiöiden lakiasioiden hoitamisesta, erityisesti julkisten hankintojen ja sopimusjuridiikan saralla.
Mikäli kiinnostuit lakipalveluistamme, otathan yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. Klikkaa yhteystietoihin ja hankintalakiklinikalle tästä!

Perintäpalvelut

Perintää eettisesti, kunta-asiakkaiden tarpeista lähtien

Monetran palveluvalikoimaan kuu­luu nyt myös perintäpalvelut, mikä on linjakas tilauksesta perintään -prosessin päätepiste. Tehokasta perintäpalvelua tuotetaan läpinä­kyvästi ja eettisesti, ja toiminta on hyvin asiakaslähtöistä sekä avointa.

Monetra hankkii perintäpalvelua asiak­kailleen osaksi talouden kokonaispalvelua Suomen Kuntaperintä Oy:ltä, josta Monetra omistaa kolmanneksen. Toinen Suomen Kuntaperintä Oy:n osakkeenomistaja on Sarastia Oy.

Tiedustelut Monetra-asiakkuuspäälliköltänne sekä talouspalveluiden tuotepäälliköltä.
Lisätiedot palveluntarjoajasta sivulla kuntaperinta.fi

 

Matkustuspalvelut

Helpompaa matkustuksenhallintaa!

Organisaation matkustusasiat on helppoa järjestää M2-matkustuksenhallintapalveluiden ja -ohjelmiston avulla. Katso alla olevasta videosta, mitä kaikkea voitte jättää huoleksemme ja keskittyä vain nauttimaan sujuvasta matkustuksesta.

Tutustu palveluihimme videoiden avulla!