Slide

Ajankohtaista

14 syyskuun, 2018

Palveluasiantuntijaksi Sodankylään?

Palkanlaskennan palveluasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä ovat työsopimusten vastaanotto ja tarkistus, palvelussuhdetietojen vastaanotto, päivittäminen ja tarkistus, vuosilomaoikeuksien määrittely sekä lomarahojen ja lomakorvausten maksatus, palkanmaksun yhteydessä hoidettavat maksut ja perinnät, työkokemuslisien/vuosisidonnaisten lisien valmistelu ja maksatus.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on täsmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta, hyvät IT-valmiudet sekä myönteistä palveluasennetta. Eduksi luetaan kokemus henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kunnallisten työehtosopimusten tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen, laajat kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöetuudet kasvavassa organisaatiossa. Tehtävä on määräaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.5.2019 saakka. Työpisteesi sijaitsee Jäämerentie 18:ssa.

Sähköiseen hakemukseen pääset tästä linkistä. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 27.9.2018 klo 16 mennessä.