Slide
8 heinäkuun, 2019

Palkkasihteeriksi Kuopioon

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Kuopion toimipisteeseen

PALKKASIHTEERIÄ

Vastaat asiakkaidemme palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuksista useamman kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti. Huolehdit itsenäisesti palkanlaskennasta sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjeistamisesta mm. vuosilomaoikeusasioissa. Käytössämme on Populus, Prima ja Personec F.K – palkkajärjestelmät.Tehtävissä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Haluat vastuulliseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana, tarjoten asiakkaalle lisäarvoa ratkaisuehdotusten muodossa.

Palkkasihteerin tehtävä: arvostamme asiakaspalvelun ja palkka- tai taloushallinnon työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi yhdessä ammattitaitoisten palkkahallinnon esimiesten ja kollegojen kanssa. Tarjoamme myös PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden. Kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti. Henkilöstöetuina meillä on joustava työaika, lounasetu ja e-passi.

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avain – työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae meille jo tänään- odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Toimita kirjallinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@kuhilas.fi. Hakuaika päättyy 15.8.2019, lähetä kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antavat:
Palvelupäällikkö Sanna Rönkkö ajalla 8.7 – 19.7.2019 p. 044 791 8010 ja
Palvelupäällikkö Mervi Rissanen ajalla 22.7 – 15.8.2019 p. 044 791 8016