Slide

Ajankohtaista

11 kesäkuun, 2019

Palkkahallinnon osaajia haussa Monetra Keski-Suomeen

Osaatko palkanlaskentaa? Tykkäätkö työskennellä tietojärjestelmien parissa? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille töihin!

Tehtävä koostuu palkanlaskennan sekä mahdollisesti muista palkkahallinnon tehtävistä osaamisesi mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä sekä muita kuntaomisteisia organisaatioita. Käytössämme ovat mm. Prima ja Personec Fortime.K – palkkajärjestelmät ja SAP HCM-järjestelmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme useamman virka- ja työehtosopimuksen hallintaa ja palkanlaskennan asiantuntemusta sekä järjestelmäosaamista. Palvelutiimissä työskennellessäsi tarvitset hyvät asiakas- ja tiimityötaidot, ripeän ja joustavan työotteen sekä kykyä ja halua kehittämiseen. Panostamme osaamisen kehittämiseen monilla tavoilla.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintates-työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen tämän linkin kautta. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 28.6.2019 klo 16.00 mennessä. Ole nopea, voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.