Slide

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus

Rekrytointipalvelut asiakkaalle

Etsittekö osaajaa tai tarvitsetteko sijaista?

Monetra Rekrytointipalvelut etsii ja löytää teille oikean henkilön oikeaan tehtävään. Rekrytointipalvelut avustaa ja tukee esimiehiä rekrytointiasioissa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat sijaisrekrytointi ja kohdistettu rekrytointi.

Hyvällä rekrymarkkinoinnilla osaavia hakijoita

Laadimme ja suunnittelemme yhteistyössä rekrytoivan tahon kanssa mielenkiintoa herättävät työpaikkailmoitukset, jotka julkaisemme rekrytointijärjestelmässämme sekä sen kautta muissa sovituissa kanavissa. Hoidamme asiakkaan puolesta myös mahdollisen lehti-ilmoittelun sekä muun mainonnan sovituissa sähköisissä ja sosiaalisen median kanavissa (mm. Oikotie, Duunitori, Monster, Facebook, Twitter ja Instagram).

Huolellisesti organisoidut haastattelut

Hoidamme rekrytoivan tahon puolesta rekrytointiviestinnän hakuprosessin aikana sekä organisoimme haastattelut alusta loppuun. Laadimme esimiehelle hakijayhteenvedot, kartoitamme hänelle hakijoista potentiaalisimmat hakijat ja toteutamme tarvittaessa videohaastattelut. Hoidamme esimiehen puolesta haastattelukutsut, organisoimme haastatteluiden toteutuksen sekä osallistumme tarvittaessa haastatteluihin.

Ota yhteyttä


Keikkatyöt

Oletko kiinnostunut lyhytaikaisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan? Monetra Rekrytointipalvelut välittää eri alojen sijaisia päivittäin satoihin eri kohteisiin.

Tutustu

Tukea valintapäätökseen

Organisoimme tarvittaessa kärkihakijoille soveltuvuusarvioinnit/työtapa-analyysit päätöksenteon tueksi. Haastatteluyhteenvetojen perusteella valmistelemme esimiehelle valintapäätöstekstin ja tiedotamme lopullisesta valintapäätöksestä kaikkia hakijoita.

Sijaisvälitys tuo helpotusta esimiestyöhön

Monetra Rekrytointipalvelun sijaisvälitys etsii lyhytaikaiset (1 – 13 vrk) sijaiset äkillisiin sijaistarpeisiin. Kohteitamme ovat olleet mm. kehitysvammaisten palveluasumisyksiköt, Oulun kaupunginsairaala ja kotihoito sekä asumista tukevat palvelut. Päiväkodit pilotoivat parhaillaan uutta tapaa toimia sijaisten hankinnassa.

Tavoitteenamme on säästää esimiesten työaikaa, kun rekrytoimme sijaiset ripeästi ja laadukkaasti tiimivastaavien ja esimiesten tilanteen, tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti puolestanne.

Uusi tapa toimia on, että yksikkö määrittää sijaistarpeen ja tekee sijaistilauksen. Sijaisvälitys ottaa tilauksen käsittelyyn ja etsii sijaisen. Sijaisvälitys on valmistellut sijaisten työsopimukset 1.6.2017 alkaen yksiköille, jotka ovat palvelun halunneet käyttöön.

Mittareitamme ovat asiakastyytyväisyys, sijaistilaukset, täyttöaste, esimiesten suoraan rekrytoimat sijaiset ja sijaisvälityksen palveluajan ulkopuolella rekrytoidut sijaiset sekä sisäisesti hoidetut sijaistarpeet.

Lue lisää blogistamme, kuinka Rekrytointipalvelut ratkaisi asiakkaan sijaisrekrytointiongelman!

Organisaationne rekrytointipalveluasioissa voitte ottaa yhteyttä palvelujohtaja Jussi Kauppiin (etunimi.sukunimi@monetra.fi) ja puh. 044 703 0620.