Slide

Painatuspalvelut

Loistavaa jälkeä Monetra Painatuspalveluista

Jätä graafisten ja painettavien tuotteiden toteutus Monetran Painatuspalveluiden huoleksi! Suunnittelemme ja toimitamme jouhevasti laadukkaat graafiset tuotteet, sähköiset julkaisut ja painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Voitte tilata myös tekstinsuunnittelu-, oikoluku- ja tekstinkorjauspalvelua.Tarjoamme palvelua Monetran organisaatioasiakkaille.
Sähköiseen tilauslomakkeeseen pääsette alla olevasta linkistä.

Asiointilomakkeeseen


Yhteystiedot

Monetra Painatuspalvelut, Oulu 
Lumijoentie 1, ovi 21 B
90400 Oulu
Sähköposti: painatuskeskus@monetra.fi
Puhelin: 044 703 0653
Avoinna ma-pe klo 7.30 – 15.30 (asiakaspalvelu sähköisesti ja puhelimitse klo 7.30 – 16.00).

Monetra Tulostuskeskus, Kuopio
Savonkatu 17
70110 Kuopio
Sähköposti: tulostuskeskus@monetra.fi
Puhelin: 040 6149 427
Avoinna klo 8 – 16


Alla esimerkkejä tuotteistamme:

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

Kutsu- ja postikortit Käyntikortit • Lehtiöt Esitteet ja käsiohjelmat Lomakkeet Raportit Vuosi- ja toimintakertomukset Lehdet Julisteet

Katso esimerkkejämme tuotteista sivun alla olevasta haitari-katalogista!

Tiesitkö?

Suosituimpia tuotteitamme ovat julisteet, roll-upit, esitteet, vihkot, toimintakertomukset, sähköiset lomakkeet sekä henkilö- ja käyntikortit. Paperin aika ei ole ohi! 

Lataa esitteemme tästä!


Kiinnostuitko?

Tilaukset:
Oulu: painatuskeskus@monetra.fi
Kuopio: tulostuskeskus@monetra.fi

Graafiset suunnittelupalvelut

Suunnittelemme layoutit ja saavutettavat digituotteet

Painatuspalveluissa tarjoamme monipuolista graafista suunnittelua ja taittopalvelua asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme pystyvät vastaamaan graafisen suunnittelun tarpeisiin kaikissa ulkoasuun liittyvissä asioissa. Meiltä saat luovat ratkaisut, olipa kyse brändin mukaisista tuotteista tai uusista visualisoinneista. Valmistamme sekä paino- että digiaineistot.

Suunnittelijoidemme ammattitaitoon kuuluu myös saavutettavuuden testaaminen ja toteuttaminen, joten digiaineistot saat meiltä julkaisuvalmiina.

Kysy lisää!

Viimeistelty suunnittelutyö tukee toimintaasi, ja meiltä työt valmistuvat helposti painotuotteeksi. Oli kyseessä sitten esitteen, käyntikortin, roll-upin tai vaikkapa uuden visuaalisen ilmeen suunnittelu, saat kaikki Painatuspalveluista.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää graafisesta suunnittelusta, saavutettavuudesta tai painopalveluista: painatuskeskus@monetra.fi ​​​​​​​

Kortit

Kortin henkilökohtainen ajatus ei jää huomaamatta, vaan puhuttelee arjen kiireissäkin

Kortti on klassinen, henkilökohtainen tapa tervehtiä, muistaa, ottaa osaa, kampanjoida, mainostaa, kannustaa tai vaikkapa yllättää. Painatuspalvelut painavat kortit vahvalle kartongille joko postikortiksi tai taitettuksi kortiksi. Kortin koko voi olla tuttu postikorttikoko A6 tai suurempi A5, mutta Painatuspalveluissa voidaan myös leikata kortit haluttuun kokoon. Esimerkiksi kapea pystysuora malli on tehokas, tyylikäs ja juhlava.

Kortin kuvitus voidaan tehdä Painatuspalveluiden graafisessa suunnittelussa tai kuvitus voi olla oma valmis valokuva, johon asetellaan tervehdystekstit tyyliin sopivalla fontilla. Kuva-aiheen voi skannata myös esimerkiksi piirroskuvasta.

Haluatko hillittyä hohdetta?

Painatuspalveluissa voidaan viimeistellä painotuotteen yksityiskohdat kauniilla kiillolla, vaikkapa hopean sävyllä. Lisäksi voimme tehdä painotuotteeseen soft touch -laminoinnin, jolloin pintaan saadaan pehmeä tuntuma. Tiedustele näitä, jos tavoittelet tyylikästä ja yksilöllisen hienostunutta painojälkeä.

Suurkuvajuliste

Näyttäviä elementtejä toimitilojenne sisustukseen

Kaipaatteko opasteen tai somisteen tapahtumaanne? Tulisiko brändinne näkyä paremmin? Monetra Painatuspalveluiden valikoimaan kuuluvat upeat suurkuvajulisteet, jotka voidaan suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi suoraan valokuvasta, piirroksesta tai infografiikasta. Julisteen voi tilata painettavaksi paperille, valokuvapaperille, kankaalle tai tarralle. Julisteet leikataan haluttuun kokoon. Hinta määräytyy painosmäärän, koon ja materiaalin mukaan.

Roll-upit ja pöytä-ständit

Tiesitkö, että Monetran asiakkaana voitte tilata näytteilleasettajan peruselementit näppärästi Monetra Painatuspalveluista?

Kätevään roll-upiin saat esille tunnelmaa luovan taustakuvan, visionne, organisaationne perustiedot. Näyttävyydessään se konkretisoi kampanjan tai opastaa tapahtumaan osallistujan oikeaan paikkaan. Roll-upin koko on 85 x 200 cm ja ne tehdään hyvälaatuiselle B1-paloturvalliselle, valoa läpipäästämättömälle kankaalle. Kangas on tarvittaessa vaihdettavissa, joten telineen voi myöhemmin kierrättää. Roll-up on pakattu kankaiseen kantokassiin, joten sen kuljettaminen on helppoa.

Pöytä-ständi tuo infot tiskiin

Isojen roll-upien lisäksi Painatuspalveluista voi tilata A3-kokoiset pöytäkokoiset roll-upit esim. messupöydälle. Myös nämä ovat helposti kuljetettavissa pienessä koossa. Pöytämallisen roll-upin voi kuosittaa yhteensopivaksi ison roll-upin kanssa, mutta se toimii hienosti myös omana tuotteenaan esimerkiksi asiakaspalvelutiloissa.

Tiedusteluissa ja tilauksissa voi olla yhteyksissä sähköpostitse osoitteeseen painatuskeskus@monetra.fi.

Laminoidut kyltit

Tarvitsetko tehokkuutta tiedotteisiin?

Laminoidut kyltit kestävät hyvin ulkotilojenkin sääolosuhteita. Pystymme painamaan ja laminoimaan kyltit yli kahden metrin kokoon asti, kun leveys on korkeintaan 60 cm.

Postitukset

Tiesitkö, että voit helpottaa arkeasi ja tilata postituspalvelun lähetyksillesi?

Postitamme kirjeet tai kortit personoidusti puolestasi. Lähetä aineistosi meille sähköisesti ja postiosoitteet excel-tiedostossa. Tulostamme aineistosi ja hoidamme postituksen kokonaisuudessaan puolestasi.

Saavutettavat, sähköiset lomakkeet

Tarvitsetko verkkosivuille saavutettavuusdirektiivin mukaista aineistoa?

Kaikki verkkosivuille tekemämme sähköiset julkaisut ovat saavutettavia tiedostoja. Valmistamme paljon esim. sähköisesti täytettäviä lomakkeita, jotka teemme saavutettavuusdirektiivin mukaisiksi. Pystymme myös tarkistamaan ja muuttamaan vanhat tiedostosi saavutettavaan muotoon.

Mitä ominaisuuksia saavutettavissa tiedostoissa on:

  • tiedosto ei ole yhtenäisenä kuvana, vaan kuvina ja tekstinä, joten sisältöön pääsee käsiksi avustavalla teknologialla
  • logoilla ja kuvilla on tekstivastineet (vaihtoehtoiset tekstit)
  • sisällön lukujärjestys ja tägit ovat määritellyt
  • dokumentin kieli ja metatiedot ovat määritellyt
  • sävykontrasti on määritelty siten, että sen havainnoiminen on helppoa.
Kapalevytaulut

Brändinmukaista sisustusta tai vaihtuvia tunnelmia kapalevytaulujen avulla

Teemme tilauksesta seinätauluja, joihin voi painattaa esimerkiksi kauniita maisemia, arvolausahduksia, tiimin teema-ajatuksen tai vaikkapa vuodenaikojen mukaan vaihtuvia tunnelmia. Kapalevyjen maksimikoko on 70 x 100 cm ja tulostuslaatu on valokuvataso. Pystymme muotoilemaan kapalevyt halumaanne kokoon, esim. A3, A4 tai oma erikoiskoko.

A-telineet opastukseen ja mainostukseen

Selkeää opastusta kadunvarteen tai sisätiloihin

A-ständi opastaa paikalle saapuvat henkilöt oikeaan osoitteeseen tai tarjoaa lisätietoa esimerkiksi tilaisuudesta. A-teline sopii niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Sen julistekoko on 50 x 70 cm. Ständitelineen väreinä mm. valkoinen ja musta.

Toisena vaihtoehtona voi valita infotelineen:

Infoteline pysyy pystyssä tukevasti tuulessa ja tuiskussa ja se sulautuu katukuvaan fiksusti. Infoteline on A-telinettä kookkaampi ja siinä on raskas, täytettävä jalusta. Julistekoko 59,4 x 84,1 cm ja ständin värirvaihtoehdot ovat hopea ja musta. (kuva alla).

 

Raportit ja vuosikertomukset

Tyylikkäät raportit ja vuosikertomukset kiteyttävät vuoden keskeisimmät sisällöt

Kevään suosituimpia tuotteitamme ovat toimintakertomukset ja raportit. Toimitamme tuotteet saavutettavuusdirektiivin vaatimusten mukaisesti sähköisenä dokumenttina, jolloin raportin voi julkaista myös verkossa, tai painamme sen paperiseksi versioksi. Paperivalikoimamme on laaja ja painotuote voidaan viimeistellä mm. vihkosidonnalla, wire-selällä tai liimauksella. Painotuotteen hinta määräytyy paperin, painosmäärän ja viimeistelyn mukaisesti.

Brändätty suklaa

Suloisen suklaalevyn uudet brändivaatteet

Kääräise suklaalevy oman organisaatiosi näköiseksi! Vai onko tulossa mainoskampanja, jolle haluatte makeaa näkyvyyttä? Suklaakääreeseen voi painattaa myös ilahduttavan tervehdyksen asiakkaallenne tai työntekijöillenne.  Tiedusteluissa ja tilauksissa voi olla yhteyksissä sähköpostitse osoitteeseen painatuskeskus@monetra.fi