Slide

Lähipalvelut talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin

Tiesithän, että useissakin asiakkaidemme toimitiloissa asioita hoitaa monetralainen? Hän toimii asiakaan ja Monetran prosessien rajapinnassa saumattomasti. Lisäksi hän huolehtii asiakaan monista muista hallinnon tukitehtävistä.

Hyvää suomalaista hallintoa ja sujuvampaa palvelua

Tarvitsetpa organisaatioosi hallinto-, talous- tai henkilöstösihteerin, johdon sihteerin tai assistentin, meiltä löytyy kaikki. Ydinosaamistamme ovat kunnan moninaiset hallintoon ja talouteen liittyvät tehtävät. Lähipalveluissa kehitämme talous-, yleis- sekä henkilöstöhallinnon prosesseja. Palvelukokonaisuus sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hallintopalvelujen tavoitteena on asiakkaiden entistä sujuvampi ja kokonaisvaltaisempi palvelu. Meiltä saat esimerkiksi ammattitaitoisen sihteerin, jolla on asiantuntemusta, osaamista ja kokemusta. Palvelumme helpottaa johtajien, päälliköiden ja asiantuntijoiden työtä siten, että että he voivat keskittyä omaan työhönsä ja sihteeri tukee heitä hoitamalla hallinnolliset asiat yhteistyössä.

Kattavat asiakaspalveluratkaisut

Hoidamme myös kaupungin tai kunnan palvelupisteiden asiakaspalvelun. Palvelukokonaisuus sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Esimerkkinä toteuttamistamme asiakaspalveluratkaisuista toimivat Oulun kaupungille tuotetut Oulu10-palvelut ja liikuntapaikkojen asiakaspalvelupisteet.


Organisaationne lähipalveluasioissa voitte ottaa yhteyttä palvelujohtaja Soile Pajariseen (etunimi.sukunimi@monetra.fi) ja puh. 044 703 0615.