Slide

Loistavaa jälkeä graafisista palveluista

Graafiset palvelut

Aiempi Painatuspalvelut-nimi on muutettu Graafisiksi palveluiksi, sillä palveluvalikoima on monipuolistunut. Vaikka digipainamisen kysyntä on edelleen suurta, tilaukset graafista suunnittelua ja sähköisiä tuotteita kohtaan ovat huomattavasti lisääntyneet. Graafiset palvelut -nimessä ilmenee myös Monetran kestävyys- ja vastuullisuusajattelu: sähköiset julkaisut ovat osa vastuullisuustyötämme.

Suunnittelemme ja toimitamme jouhevasti laadukkaat graafiset tuotteet, sähköiset julkaisut ja painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Voitte tilata myös tekstinsuunnittelu-, oikoluku- ja tekstinkorjauspalveluja.

Tarjoamme palvelua Monetran organisaatioasiakkaille. Sähköiseen tilauslomakkeeseen pääsette alla olevasta linkistä.

 

Yhteystiedot

Monetra Graafiset palvelut, Oulu 
Krouvintie 4
90400 Oulu
Sähköposti: graafisetpalvelut@monetra.fi
Puhelin: 044 703 0653
Avoinna ma–pe klo 7.30–15.30 (puhelinpalvelu klo 8.00–16.00)

Monetra Tulostuskeskus, Kuopio
Savonkatu 17
70110 Kuopio
Sähköposti: tulostuskeskus@monetra.fi
Puhelin: 040 614 9427
Avoinna ma–pe klo 816


 

Alla esimerkkejä palveluistamme:

Valikoimaamme kuuluvat mm.

julisteet ja roll-upit   toimintakertomukset ja raportit  lehdet  esitteet, flyerit ja käsiohjelmat  lehtiöt ja vihkot kapalevytaulut messuosaston elementit ja tarvikkeet  lomakkeet  postikortit  käyntikortit  muoviset henkilökortit

Katso esimerkkejä tuotteistamme sivun alla olevasta haitarikatalogista!

Graafisetpalvelut, esittely (pdf)


Kiinnostuitko?

Tilaukset ja tiedustelut:
Oulu: graafisetpalvelut@monetra.fi
Kuopio: tulostuskeskus@monetra.fi

 

Graafiset suunnittelupalvelut

Suunnittelemme layoutit ja saavutettavat digituotteet

Graafisissa palveluissa tarjoamme monipuolista graafista suunnittelua ja taittopalvelua asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme pystyvät vastaamaan graafisen suunnittelun tarpeisiin kaikissa ulkoasuun liittyvissä asioissa. Meiltä saat luovat ratkaisut, olipa kyse brändin mukaisista tuotteista tai uusista visualisoinneista. Valmistamme sekä painotuotteet että sähköiset verkkoaineistot.

Suunnittelijoidemme ammattitaitoon kuuluu saavutettavuuden testaaminen ja toteuttaminen, joten digiaineistot saat meiltä julkaisuvalmiina.

Kysy lisää!

Viimeistelty suunnittelutyö tukee toimintaasi, ja meiltä työt valmistuvat helposti painotuotteeksi. Oli kyseessä sitten esitteen, käyntikortin, roll-upin tai vaikkapa uuden visuaalisen ilmeen suunnittelu, saat kaikki Graafisista palveluista.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää graafisesta suunnittelusta, saavutettavuudesta tai painopalveluista: graafisetpalvelut@monetra.fi ​​​​​​​

Graafinen suunnittelija työskentelee
Sähköiset verkkoaineistot

Tarvitseeko verkkosivunne saavutettavuusdirektiivin mukaista aineistoa?

Kaikki tekemämme verkossa julkaistavat sähköiset aineistot ovat saavutettavassa muodossa. Valmistamme paljon mm. sähköisesti täytettäviä lomakkeita ja verkossa julkaistavia esitteitä ja raportteja.

Pystymme tarkistamaan ja muuttamaan vanhat tiedostosi saavutettavaan muotoon.

Mitä ominaisuuksia saavutettavissa tiedostoissa on:

  • tiedosto ei ole yhtenäisenä kuvana, vaan kuvina ja tekstinä, joten sisältöön pääsee käsiksi avustavalla teknologialla
  • logoilla ja kuvilla on tekstivastineet (vaihtoehtoiset tekstit)
  • sisällön lukujärjestys ja tägit ovat määritellyt
  • dokumentin kieli ja metatiedot ovat määritellyt
  • sävykontrasti on määritelty siten, että sen havainnoiminen on helppoa.
Sähköinen lomake
Raportit, vuosikertomukset ja oppaat digipainosta

Tyylikkäät raportit ja vuosikertomukset kiteyttävät vuoden keskeisimmät sisällöt

Suosituimpia tuotteitamme ovat toimintakertomukset ja raportit. Myös korkealaatuiset esitteet ja oppaat ovat asiakkaidemme suosiossa.

Painamme tuotteet digipainoissamme ja/tai toimitamme tuotteet saavutettavana tiedostona verkkoon julkaistavaksi.

Paperivalikoimamme on monipuolinen ja painotuote voidaan viimeistellä mm. vihkosidonnalla, metallisella wire-selällä tai liimauksella.

Graafisten palvelujen painotöitä, toimintakertomuksia ja raportteja
Posti- ja käyntikortit ym. digipainotuotteet

Persoonalliset kortit

Digipainoissamme posti- ja käyntikortit tehdään vahvalle, laadukkaalle kartongille. Postikortin koko voi olla tuttu A6-koko, mutta ne voidaan leikata myös haluttuun kokoon. Esimerkiksi kapea pystysuora kortti on suosittu ja tyylikäs. Korttien kuvitus voidaan toteuttaa graafisten suunnittelijoidemme toimesta tai kuvitus voi olla omasta tiedostosta tulostettava valokuva tai piirros. 

Käyntikortit tehdään haluttuun brändiin, esim. kaupungin brändiohjeiden mukaisesti.

Flyerit ja esitteet

Flyerit valmistuvat digipainoissamme nopeasti ja ovat käteviä mainoksia laajaan jakeluun pienin kustannuksin. Flyereita voit käyttää tapahtumissa, asiakastilaisuuksissa, postitse tai esimerkiksi messupöydällä jaettavaksi. 

Esitteet voimme painaa monisivuisena katalogina tai viimeistellä ne esim. kolmeen osaan haitaritaitettuksi.

Paperivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja tuotteiden koko on vapaasti valittavissa.

Haluatko hillittyä hohdetta?

Voimme folioida painotuotteen yksityiskohdat kauniilla kiillolla, vaikkapa hopean sävyllä. Lisäksi voimme tehdä painotuotteeseen soft touch -laminoinnin, jolloin pintaan saadaan pehmeä tuntuma. Tiedustele lisää, jos tavoittelet tyylikästä ja yksilöllisen hienostunutta painojälkeä.

Graafisten palvelujen painotöitä, joulukortteja
Roll-upit ja pöytäständit

Monetran asiakkaana voitte tilata roll-upit vaivattomasti

Kätevä roll-up konkretisoi kampanjan tai opastaa tapahtumaan osallistujat oikeaan paikkaan. Roll-up painetaan laadukkaalle B1-paloturvalliselle materiaalille koossa 85×200 cm tai 100×200 cm. Meillä voitte myöhemmin kierrättää roll-up-telineen, kun haluatte päivittää vuodan sisällön. Roll-up on pakattu kuljetusta helpottavaan kankaiseen kantokassiin.

Pöytä-ständi lyö infot tiskiin

Isojen roll-upien lisäksi voit tilata A3-kokoiset roll-upit esim. messupöydälle. Pöytämallisen roll-upin voi kuosittaa yhteensopivaksi ison roll-upin kanssa, mutta se toimii hienosti myös omana tuotteenaan esimerkiksi asiakaspalvelutiskillä.

Saatavilla myös kartonkiset pöytäkolmiot esim. koossa 21×10 cm.

Graafisten palvelujen töitä, rollupit
Kapalevytaulut ja suurkuvajulisteet

Tarvitsetteko näyttävän opasteen tai mainoksen tapahtumaanne? Tulisiko brändinne näkyä paremmin toimitiloissanne?

Valikoimaamme kuuluvat upeat suurkuvajulisteet ja kapalevyt, jotka voidaan suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaisesti esimerkiksi valokuvasta, piirroksesta tai infografiikasta.

Julisteet teemme paperille, valokuvapaperille, kankaalle tai tarralle ja leikkaamme ne haluttuun kokoon, esim. A1-koko. Pystymme myös laminoimaan julisteet, jolloin ne kestävät paremmin sääolosuhteet.

Kapalevytaulut painetaan valokuvalaadulla kevyelle 5 mm levylle. Maksimikoko on 70×100 cm tai muotoilemme kapalevyt halumaanne kokoon, esim. A3 tai oma erikoiskoko.

Graafisten palvelujen julistetulosteita
Ständit opastukseen ja mainostukseen

Selkeää opastusta kadunvarteen tai sisätiloihin

Ständit opastavat paikalle saapuvat henkilöt oikeaan osoitteeseen ja sopivat mainostukseen. Ständejä voi käyttää sisä- ja ulkotiloissa.

A-telineen julistekoko on 50 x 70 cm.

Infoteline on A-ständiä suurempi (julistekoko 59,4 x 84 cm) ja se pysyy pystyssä tuulessa ja tuiskussa. Infotelineessä on raskas, täytettävä jalusta.

 

A-ständi ja painettu juliste
Postitukset

Tiesitkö, että voit helpottaa töitäsi ja tilata postituspalvelun lähetyksillesi?

Postitamme kirjeet tai kortit personoidusti puolestasi. Lähetä aineistosi meille sähköisesti ja postiosoitteet excel-tiedostossa. Tulostamme aineistosi ja hoidamme postituksen kokonaisuudessaan puolestasi.

Postitusta Graafisissa palveluissa
Henkilökortit (muovikortit)

Tarvitseeko henkilökuntasi muoviset henkilökortit?

Graafiset suunnittelijamme tekevät henkilökorttien layoutit ja ottavat tarvittaessa henkilökuvat. Voimme myös käyttää asiakkaiden valmiita kuvia ja brändiä. Lisäämme kortteihin personoidut tiedot ja teemme kortit laadukkaasti tulostaen.

Myymme korttikotelot ja pystymme rei’ittämään kortit.

Myös tilaisuuksiin tarvittavat nimikortit voidaan painaa muovisina.

Muovikortit, henkilökortit
Brändätty suklaa

Suloisen suklaalevyn uudet brändivaatteet

Kääräise suklaalevy oman organisaatiosi näköiseksi! Vai onko tulossa mainoskampanja, jolle haluatte makeaa näkyvyyttä? Suklaakääreeseen voi painattaa myös ilahduttavan tervehdyksen asiakkaallenne tai työntekijöillenne.

Brändätty suklaalevy