Slide

Palvelut

Monetra Oulu Oy tarjoaa osana Monetra-konsernia Suomen monipuolisimmat palvelut kuntatoimijoille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä kattava valikoima muita tukipalveluita hoituvat ammattilaisten tuottamina.

Talouspalvelut

Kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan talouspalvelukokonaisuuden löydät vastauksen meiltä. Kokonaisuus kattaa taloussuunnittelun, kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, laskujen ja reskontrien käsittelyn, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuen ja ylläpidon. Kaikkiin palveluihimme sisältyvät myös asiakaspalvelu ja tarvittavat koulutukset.  Monetra Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Lue lisää

Henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut

Saat meiltä hyvin kattavan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat palkanlaskentapalveluiden lisäksi eläke-, palvelussuhde- ja sopimusneuvontapalvelut, matkustuspalvelut ja koulutuspalvelut. Lisäksi hallinnoimme sekä ylläpidämme henkilöstöjärjestelmiä, koulutamme niiden käyttöön ja tarjoamme järjestelmätukea.

Lue lisää

Hallinnon tukipalvelut

Kunnan moninaisiin talous-, henkilöstö- ja yleishallinnon tarpeisiin liittyvät tehtävät ovat ydinosaamistamme. Hoidamme myös kaupungin tai kunnan palvelupisteiden asiakaspalvelun.

Lue lisää

Raportointi- ja analysointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimman raportointiratkaisun henkilöstö- ja talousraportointiin. Reaaliaikainen ja visuaalinen raportointi mahdollistaa tiedolla johtamisen, johon tarjoamme tarvittaessa myös tukea tietoa analysoimalla.

Lue lisää

Hankintapalvelut

Helpompaa hankintaa! Toimimme hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä asiakkaillemme. Vastaamme yhteishankinnoiksi määriteltyjen tuotteiden ja palvelujen kilpailuttamisesta asiakkaillemme ja sopimuskumppaneillemme. Hoidamme myös yksittäisiä kilpailutuksia ja erillishankintoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää

Tulkkipalvelut

Tulkkipalvelumme tarjoaa tulkkaus- ja käännöspalveluita asiakkaillemme, viranomaisille ja yrityksille yli 50 eri kielellä. Meillä on laaja, yli 200 tulkin ja kääntäjän verkosto sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Palveluihimme sisältyy myös Salamatulkkaus -sovellus, joka tuo tulkin taskuusi.

Siirry Tulkkipalvelun sivuille

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sijaisrekrytointi ja kohdistettu rekrytointi. Etsimme sekä välitämme sijaiset erilaisiin tarpeisiin ja vapautamme näin sijaisten hankkimiseen käytetyn työajan muuhun käyttöön. Toteutamme kaikki asiakkaidemme rekrytoinnit tarpeiden mukaisesti työpaikkailmoituksen laadinnasta soveltuvuusarviointeihin asti.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut: Asiakirja- ja tietosuojapalvelut

Ohjaamme ja avustamme julkishallinnon ja yhteisöjen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ajanmukaistamisessa. Seulomme, järjestämme ja luetteloimme tarvittaessa asiakirjanne sekä laadimme yhteistyössä kanssanne tarvittavat tiedonohjaussuunnitelmat.

Lue lisää

Muut palvelut

Monetra tarjoaa myös monia muita palveluita konsernitasolla sen eri alueyhtiöiden tuottamina. Näihin palveluihin lukeutuvat mm. kehittämispalvelut, työajanhallinta- ja työvuorosuunnittelupalvelut, osaamisen ja tavoitteiden hallintapalvelut, matkapalvelut ja tapahtumajärjestämisen palvelut.

Olen kiinnostunut Monetran palveluista
Graafiset palvelut

 

Loistavaa jälkeä Monetra Graafisista palveluista

Jätä graafisten ja painettavien tuotteiden toteutus Monetran Graafisten palveluiden huoleksi! Suunnittelemme ja toimitamme jouhevasti laadukkaat graafiset tuotteet, sähköiset julkaisut ja painotuotteet organisaationne viestinnän ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Voitte tilata myös tekstinsuunnittelu-, oikoluku- ja tekstinkorjauspalvelua.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

Kutsu- ja postikortit  Käyntikortit •  Roll-upit • Lehtiöt  Esitteet ja käsiohjelmat  Lomakkeet  Raportit  Vuosi- ja toimintakertomukset  Lehdet  Julisteet

Lue lisää

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntien ja hyvinvointialueiden ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.
Katso oman organisaationne yhteystiedot sivulta Yhteystiedot