Slide

Meille töihin

Haussa juuri nyt:

Katso mahdolliset avoimet tehtävämme Monetra-konsernin sivulta!


Töihin Monetra Ouluun?

Etkö löytänyt etsimääsi paikkaa tällä hetkellä? Ei hätää – jätä meille avoin hakemus ja kerro mistä olisit kiinnostunut ja mitä osaat.

Jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopivaa työtä.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys sekä joustava työaika. Tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia – työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia. Suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.


Monetra Oulu Oy on kuntaomisteinen osakeyhtiö, jonka palveluvalikoima tarjoaa ratkaisun kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Tuotamme asiakkaillemme talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut. 


Rekrytointipalveluiden tietosuojaseloste.

Tulkkipalvelu

Monetra Tulkkipalvelu tarvitsee jatkuvasti päteviä tulkkeja ja kääntäjiä. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen: Tulkkipalvelu.Rekry@monetra.fi

Harjoittelu

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän työharjoittelun Monetralla, lähetä avoin hakemuksesi tämän linkin kautta.

Keikkatyöt

Kiinnostaisivatko keikkatyöt?
Välitämme lyhytaikaisia sijaisia mm. siivous- ja puhtauspalveluihin, sosiaali- ja terveysalalle sekä varhaiskasvatus- ja opetusalalle asiakaskuntiemme palvelukseen. Voit ilmoittautua sijaisrekistereihimme ja näin löytää joustavia työmahdollisuuksia. Lue lisää palvelustamme lisää ja ilmoittaudu rekistereihin keikkatyöt-sivuston kautta, sillä sinusta on moneksi!
Alojen kirjo monipuolistuu tulevaisuudessa.

Oletko tekemässä videohaastattelun työnhakuun liittyen?
Opinnäytetyöt

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi talous- ja/tai henkilöstöhallinnon prosesseista, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja opinnoistasi sekä ehdotus tutkimusaiheeksi osoitteeseen HR.Monetra@monetra.fi. Otsikoi viestisi sanalla ”Opinnäytetyö”. Voit tarjota omaa aihettasi tai valita alla olevalta listalta jonkin. Aihe-ehdotuksia voi myös rajata tarpeen mukaan.

Ehdotuksiamme opinnäytetöiden aiheiksi ovat muun muassa seuraavat:

  • Prosessin mallinnus
  • Järjestelmän käyttöönotto prosessina
  • Järjestelmän käyttöönoton ohjeistukset
  • Osaamiskartoitus organisaatiossa
  • Manuaalisesta sähköiseen: millaista on uudenaikainen asiakaspalvelu?
  • Raportointi asiakkaan näkökulmasta
  • Raportointi palveluorganisaation näkökulmasta
  • Työyhteisön hyvinvointi
  • Työssäjaksaminen ja sen edistäminen