Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

lokakuu 15, 2019

Monetrassa on mukava olla töissä, sillä työ on merkityksellistä

Olemme aloittaneet 10-osaisen sarjan, jossa esittelemme, miksi työntekijämme ovat ylpeitä siitä, että he ovat töissä Monetrassa. Anne kertoo asiakaspalvelutyön tuntuvan merkitykselliseltä. Se helpottaa asiakkaan arkea.

lokakuu 4, 2019

Asiakaspalveluviikolla hiotaan timanttista asiakaspalvelua

Monetra-konserni osallistuu Wakarun asiakaspalveluverkoston teemaviikkoon. Asiakaspalveluviikon aikana pureudutaan useisiin teemoihin, kiitetään asiakkaitamme ja tunnistetaan hyvän asiakaspalvelun elementtejä.

syyskuu 30, 2019

Kuntarekry-järjestelmään uusia ominaisuuksia

Käyttöliittymäuudistus tekee Kuntarekry-järjestelmästä vieläkin helppokäyttöisemmän. Uudet ominaisuudet tulevat käyttöön loppuvuoden 2019 aikana.

Tervetuloa 13.11.2019 asiakastapahtumaan Jyväskylään! Iltapäivän tapahtumassa luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroj… https://t.co/HBaQ6bUZhc
Paluu Kuntamarkkinoiden tunnelmiin! Kehitysjohtaja Eero Karppinen ja tj Satu Keskitalo-Makkonen kertoivat konsernik… https://t.co/twLwYfUc6J
Lämpöisesti onnea, #tilisanomat! Tätä lehteä me ja asiakkaammekin tarkasti luemme. Tekemisen tavat ovat aikojen myö… https://t.co/6d9nZDJ9DG
"Omassa työssäni olen ylpeä siitä, että saan olla osana suurta merkityksellistä kokonaisuutta", kertoo Riikka, joka… https://t.co/jwd4rPAyI6

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.