Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja turussa. Tarjoammet korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 80 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Asioi meillä

Löydät oman organisaatiosi yhteyshenkilöt asiakkuuskohtaisilta asiointisivuilta!

Asiointikanavamme
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 700 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä, Kajaanissa sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin.

Ajankohtaista Oulussa

Vielä ehdit - etsimme palveluasiantuntijaa vastaamaan tulevan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen erityisryhmien t… https://t.co/IQg1HG0rMK
Tule osaksi tarinaamme! Etsimme nyt useita taloushallinnon asiantuntijoita Monetra Oulu Oy:n myynti- ja ostoreskont… https://t.co/K0Q6N8OpKB
Tule osaksi tarinaamme! Etsimme nyt palveluasiantuntijaa Monetra Oulu Oy:n palkkapalveluihin vastaamaan tulevan Poh… https://t.co/8ux5R7C9Mn
Huomenna treenataan! Monetra-konserni osallistuu #TAISTO22-#digiturva-harjoitukseen. Tässä erinomaisessa valtakunna… https://t.co/mE9OWvKU7w

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.