Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja turussa. Tarjoammet korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 80 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Asioi meillä

Löydät oman organisaatiosi yhteyshenkilöt asiakkuuskohtaisilta asiointisivuilta!

Asiointikanavamme
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 700 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä, Kajaanissa sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin.

Ajankohtaista Oulussa

Monetran tapa tehdä kiteytyy tiiviisti asiakkuudenhoitoon ja toiminnan laadukkuuteen. Palvelujohtaja Tommi Karsikas… https://t.co/BHpJ75GZAY
Monetra on vuosien aikana laajentunut palveluiltaan laajasti myös muihin kuin tahe-palveluihin. Suuri muutos tapaht… https://t.co/TzQ02vaeyx
Vuonna 2015 tapahtui käänteentekevä palveluvalikoiman laajennus, kun tulkkipalvelut tuli osaksi Monetran palveluval… https://t.co/TGJ8zcNT3T
On Monetran 10-vuotisjuhlaviikko! Mistä kaikki alkoi? ”Tee tästä sitten valtakunnallinen!”, sanottiin Päivi Pitkäse… https://t.co/7noFwkYXI5

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.