Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja turussa. Tarjoammet korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 80 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Asioi meillä

Löydät oman organisaatiosi yhteyshenkilöt asiakkuuskohtaisilta asiointisivuilta!

Asiointikanavamme
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 700 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä, Kajaanissa sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin.

Ajankohtaista Oulussa

Tulisitko palveluasiantuntijaksi Kuusamon upouuteen toimipisteeseemme? Monetra Oulu etsii nyt RekryKoulutukseen uud… https://t.co/qo01y11rls
Monetra rekrytoi! Oletko Sinä etsimämme taloussuunnittelujärjestelmän järjestelmäasiantuntija? Tule osaksi huipputi… https://t.co/VE5p3lfVFF
Kouluttaudu palveluasiantuntijaksi meille! Monetra Oulu perustaa uuden toimipisteen Kuusamoon ja saadaksemme lisää… https://t.co/PwoXxe1UIR
Monetra-yhtiöt toivottavat oikein hyvää ja aurinkoista juhannusta! #juhannus #hyvääjuhannusta https://t.co/uJa2OImnbG

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.