Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

maaliskuu 31, 2020

Monetran palvelut toimivat normaalisti korona-tilanteesta huolimatta

Palvelemme asiakkaitamme kuten aiemmin, poissulkien Suomen hallituksen linjaamat palvelut kuten liikuntapaikat sekä museot, jotka on korona-ajan suljettuina. Turvaamme palveluntuotantomme kaikin keinoin myös poikkeustilanteessa.

maaliskuu 17, 2020

Hoitotyössä tarvitaan lisää sijaisia – voisitko Sinä auttaa?

Monetra Rekrytointipalveluiden sijaisrekrytoinnissa tarvitaan kiireisesti lisää sijaisia eri yksiköihin. Lue lisää ja ilmoittaudu, jos voit auttaa!

maaliskuu 13, 2020

Monetra-konsernin koronavirustiedote asiakkaille

Monetra-yhtiöt varautuvat koronavirustilanteen vakavoitumiseen ja turvaamme henkilökuntamme, asiakkaamme ja palvelutuotannon kaikin mahdollisin keinoin. Teemme parhaamme varmistaaksemme asiakkaillemme häiriöttömän palvelutarjonnan

Autamme asiakkaitamme - niin pieniä kuin suuriakin - ja tuomme sujuvuutta arkeen. Pelkosenniemen kunnanjohtaja… https://t.co/JO4h2tfdxx
Monetra rekrytoi! Haemme nyt Monetra Keski-Suomeen kirjanpitäjää ja Monetra Pirkanmaalle kehittämisasiantuntijaa ja… https://t.co/6I6ko0Pj7D
"Yhteistyömme perustuu kumppanuuteen." Tutustu uunituoreeseen videoon, jossa Ruoveden kunnan hallintojohtaja ja va… https://t.co/x07CIZeG6E
Kiitämme luottamuksesta, @ParkanoKaupunki! Jo pitkään yhteistyössä valmisteltu palvelutuotanto käynnistyi 1.4. Park… https://t.co/g3Mc17ivpi

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.