Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

marraskuu 13, 2019

Monetra Oulu Oy:ssä määräaikainen toimitusjohtajavaihdos

Monetra Oulu Oy:n ja Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen keskittyy 13.11.2019 alkaen ensisijaisesti Monetra-konsernin toimitusjohtajan työhön. Vt. toimitusjohtajaksi siirtyy palvelujohtaja Jussi Kauppi 31.5.2020 asti.

marraskuu 8, 2019

Kunta-alan rekrytointiammattilaisten ykköstapahtuma saadaan Monetralle Ouluun vuonna 2020

Rekrytoija 2019 -tilaisuus kokosi kuntien rekrytoija-ammattilaiset Tampereelle. Viestikapula siirtyy seuraavaksi Monetralle Ouluun, jossa järjestetään Rekrytoija 2020 -tapahtuma. 

marraskuu 1, 2019

OmaVerossa käyttökatkos 1.−8.11.- hoida veroasiat ennakkoon

Verohallinnon sähköinen asiointialusta OmaVero on pois käytöstä 1.-8.11.2019 tietojärjestelmän päivityksen vuoksi. Tuona aikana veroasioita ei voi hoitaa sähköisesti. Myös lähiasiointi on pois käytöstä 4.−6.11.

"Monetra on moderni, nykyaikainen työpaikka. Käytössämme on automatiikkaa ja robotiikkaa", kertovat Stina ja Jenni,… https://t.co/J9zGBGpPOF
Monetra Oulu Oy:ssa määräaikainen toimitusjohtajavaihdos: Päivi Pitkänen keskittyy Monetra Oy -emoyhtiön johtoon ja… https://t.co/ppPblyQP7i
Hankintapalveluiden Katri Sipola puhumassa hankintayhteistyöstä Ruokeva-hankkeen Maistuva Raahe -tilaisuudessa.… https://t.co/kHmJER9e6b
Loistavia työtehtäviä tarjolla eri puolilla Suomea: hae Pirkanmaalle palvelupäälliköksi, Keski-Suomeen sovellusasi… https://t.co/qv1UaBCwGh

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.