Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Kiertokaari Oy

"Päällä oli silloin niin monta muutosta, että emme halunneet tehdä kaikkea itse."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

huhtikuu 18, 2019

Monetra Oulussa haetaan taloushallinnon kesätyöntekijöitä

Oletko tradenomi tai muu kaupallisen tai tietoteknisen alan opiskelija? Onnistuuko laskutus, myyntireskontra tai kirjanpito? Kiinnostaako ostoreskontra tai maksuliikennepalvelut? Hae meille nyt kesätöihin!

huhtikuu 18, 2019

Sisäinen viestintä on suoraan kytköksissä johtamiseen ja työnantajamielikuvaan

Viestinnän mittaristoa, kanava-analyysiä, kohderyhmäajattelua, haastatteluja, someviestintää ja blogitekstejä – tästä on viestinnän harjoittelu tehty. Oulu Business Schoolin Mimosa Kangas kertoo tehtävistään Monetra Oulussa.

huhtikuu 16, 2019

Dialogisuus on suuri vahvuus ja vaikutusvalta paras valta

Yksi seikkailija kiertää ympyrää lattialla, toinen ottaa nokoset. Lapset saavat puuhata rauhassa, kun heidän urahenkisten äitiensä Mothers in Business -verkosto on kokoontunut Oulun Aleksinkulmaan, vieraanaan Päivi Pitkänen.

Melkoinen #voimanainen saatiin harjoitteluun Monetra Ouluun! Mimosa Kangas Oulu Business Schoolista työsti mm. vies… https://t.co/EN9v1ZMYZp
Kuinka yhdistää #työelämä ja #vanhemmuus? Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen vieraili Oulun @MiB_ry :n johtajakoulussa… https://t.co/ajerOdoPVR
Mielenkiintoisia robotiikkahankkeita esittelyssä! https://t.co/krjE3VzWnI

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.