Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

tammikuu 7, 2020

“Parasta ovat kohtaamiset asiakkaiden ja henkilöstön kanssa”

Monetran palvelu- ja asiakkuuspäällikkö Tiia-Maria Pohjola kertoo, millaista on olla töissä Monetrassa. "Kasvavan yrityksen rinnalla on hyvä kulkea, kun ympärillä on hyvä työyhteisö".

joulukuu 30, 2019

Toivotamme Kainuun kunnat tervetulleiksi asiakkaiksemme

Kuhmon, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen asiakkuussivut löytyvät nyt Monetra Oulu -sivuston alta. Kuntien yhteyshenkilöt ja työntekijät pääsevät nyt omiin asiakkuusyhteystietoihinne klikkaamalla logoa.

joulukuu 22, 2019

Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja sidosryhmiämme kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!

Luotauksia tulevaisuuteen: "Data ja tekoäly tulevat mullistamaan ne tavat, kuinka yhteiskunta rakentuu", kertoo tul… https://t.co/452FkGrKet
"Kun työntekijälle luodaan mahdollisimman hyvät työolosuhteet, hän voi saavuttaa #virtaustila'n, josta syntyvät par… https://t.co/hLTR6BR7tA
Kiitos kaikille rekrymessujen osastollamme käyneille! Oli ilo kohdata monialaisia osaajia, meillä Monetralla on tar… https://t.co/S7nAeOiKIS
"Mielenkiintoiset mahdollisuudet ja avoin palautekulttuuri ovat syitä, miksi #monetra' ssa on hyvä tehdä töitä", ke… https://t.co/PN75LTZcg3

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.