Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

huhtikuu 27, 2021

Monetran palveluvalikoima laajenee taloussuunnittelupalveluilla

Vastaamme asiakaskuntamme tarpeisiin taloussuunnittelu- ja ennustamisprosessien automatisoinnissa ja tehostamisessa. Järjestelmäksi valikoitui Clausionin FPM.

huhtikuu 26, 2021

Kutsumme asiakkaamme tutustumaan perintäpalveluihimme

Toukokuussa järjestämme asiakkaillemme kaksi samansisältöistä etä-esittelytilaisuutta Suomen Kuntaperinnän perintäpalveluista. Tervetuloa!

huhtikuu 20, 2021

Monetra ja Istekki tarjoavat kokonaisvaltaisen ja monistettavan IsMo-konseptin tuleville hyvinvointialueille

Istekki Oy ja Monetra Oy tarjoavat tuleville hyvinvointialueille kokonaisvaltaiset talous- ja henkilöstöhallinnon (TaHe) palvelut sekä niihin liittyvät ICT-palvelut.

Keväällä puhaltavat uudet tuulet usein myös ammatillisesti. Tarkista, olisiko juuri Sinulle sopivia paikkoja auki.… https://t.co/4SId02Dc4V
Sykkiikö sydämesi asiakaslähtöiselle yhteistyölle ja muutosprojekteille? Ymmärrätkö liiketoimintaa, innostutko asia… https://t.co/L7fAO2PAjZ
Kaipaatko säpinää päiviisi ja pysyvätkö langat käsissäsi arjen tiimellyksessä? Haemme nyt koulusihteereitä vakinais… https://t.co/vJZwBqk99H
Luotettava, kotimainen perintäkumppani hoitaa perintäasiat puolestanne ammattitaitoisesti - tule kuulolle esittelyt… https://t.co/cWR6FdPNmn

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.