Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Kiertokaari Oy

"Päällä oli silloin niin monta muutosta, että emme halunneet tehdä kaikkea itse."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

kesäkuu 14, 2019

Controller haussa Ouluun

Oletko terävä ja tarkka talousosaaja? Hae nyt controlleriksi. Sijaintipaikkasi on Oulu10-palvelut. Lue lisää, hakuaika tähän erikoisosaajan näköalapaikkaan päättyy 28.6.

kesäkuu 11, 2019

Palkkahallinnon osaajia haussa Monetra Keski-Suomeen

Tunnetko paloa palkkoihin? Hallitsetko tietojärjestelmät? Haemme nyt vahvistusta palkanlaskentaamme Monetra Keski-Suomeen, Jyväskylään.

toukokuu 29, 2019

Robotin avulla massiivisia asiakirjamääriä voidaan käsitellä puolessa päivässä

Monetra Oulun robotiikkatiimin kevääseen on mahtunut kaksi merkittävää robotisoitavaa kohdetta. ICT-asiantuntija Kimmo Siponen kertoo, miten prosesseja on pystytty tehostamaan.

Asiakaskuntamme Hailuoto rekrytoi kahta kiinteistönhoitajaa. Tutustu tähän ja muihin avoinna oleviin tehtäviin osoi… https://t.co/t6RkSCxx3Z
Johtamistyylillä on väliä! Osallistavassa ja avoimessa organisaatiossa henkilöstö viihtyy ja voi luottaa siihen, et… https://t.co/ncLCWH7c66
Kaupunginjohtaja Päivi Laajala avasi Kuntapuheenjohtajapäivät. Oulun kaupungin tilannekuva on erittäin mielenkiinto… https://t.co/SuxAI3DwiO
Monetra Keski-Suomessa on tarjolla loistavia paikkoja palkkahallinnon osaajille! Tutustu ilmoitukseemme ja tule mei… https://t.co/7yJ3WRjTKr

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.