Slide

Case Kempele

”Olemme kasvava keskisuuri kunta ja meille henkilöstö- ja taloushallinto ovat tukipalveluja – tosin kriittisiä sellaisia. Monetralle ne ovat ydintekemistä.”

Katso case
Slide

Tulkkipalvelun toimipisteemme palvelevat maanlaajuisesti

Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet Oulussa ja Jyväskylässä tarjoavat korkealaatuisia tulkkaus- ja käännöspalveluita yli 50 eri kielellä viranomaisille ja kunta-asiakkaille.

Tutustu
Slide

Case Oulun kaupunki

"Monetran kanssa toimiminen tuo etua niin pienelle kunnalle kuin isolle kaupungillekin. Kehittäminen ja kehittyminen ovat avainasioita tulevaisuuden kannalta."

Katso case
Slide

Case Port Oulu

"Säännölliset prosessikohtaiset läpikäynnit asiakkuusvastaavan kanssa, sekä tutustuminen Sataman asioita hoitaviin monetralaisiin ovat tehneet asioinnista helppoa ja tehokasta."

Katso case
Slide

Case Liminka

"Tiedämme, että kaikki on aina ajan tasalla. Rehellisesti itse nukun yöni paremmin, kun tekemisen takana on isompi organisaatio."

Katso case

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin

Monetra Oulu Oy on Monetra-konsernin pohjoisin alueyhtiö, jossa palvellaan asiakasorganisaatioita luotettavasti ja joustavasti. Monetra Oulu Oy:n palveluksessa työskentelee lähes 500 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Haapavedellä, Sodankylässä sekä Jyväskylässä. Asiakkaihin kuuluu niin kuntia, kuntayhtymiä kuin osakeyhtiöitäkin. Kuukausittain Monetra Oulun kautta lähtee noin 35 360 palkkalaskelmaa.

Ajankohtaista Oulussa

kesäkuu 29, 2020

Sähköinen arkistointiratkaisu pian saatavilla

Modernin ajan arkistointipalvelu on kaukana pölyisestä luolasta ja veivattavista hyllystöistä, sillä arkistointialalla evoluutio etenee nyt huimaa vauhtia.

kesäkuu 18, 2020

Yksinyrittäjien hätään vastattiin vahvalla tiimityöllä ja robotiikalla

”Tiliotteet kertoivat karua kieltä yrittäjien tulovirran lamaantumisesta”, kertoo Mari Rautiainen Business Oulusta. ​​​​​​​Koronakevään aikana myllättiin maksatusprosessit ja valmistauduttiin kiireiseen ajanjaksoon.

kesäkuu 3, 2020

Saranen Consultingin webinaarisarjan vieraana Päivi Pitkänen

Millaisia ovat monetralaisten osaamishypyt ja millä tavalla olemme ottaneet työelämän uudistushaasteet vastaan? Asiaa avasi Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Saranen Consultingin webinaarissa 2.6. Klikkaa tallenteeseen!

"Täällä huomioidaan kyvykkyydet ja osaamiset", kertoo Monetran palkkasihteeri-pääkäyttäjä Sari Holopainen. Hän on v… https://t.co/HkqjtWgO75
Monetra rekrytoi! Haemme nyt sovellukset hallitsevaa osaajaa palkka- ja matkahallintoon Monetra Keski-Suomeen sekä… https://t.co/zuYexJEjnN
Miksi valita kumppaniksi Monetra? KSSHP:n Monetra vakuutti heti. Lue lisää, mitä Aija Suntioinen kertoo kumppanuude… https://t.co/86SJ8Cuk7p
Haemme Tampereelle määräaikaisia ja osa-aikaisia tuntityöntekijöitä avustamaan erityyppisiin asiakaspalvelutehtävii… https://t.co/n5WZWtPEM0

Löydä oma asiantuntijasi – valitse oma organisaatiosi

Kuntatoimijan ketterä luottokumppani Monetra tarjoaa täsmäratkaisuja kuntien tarpeisiin. Monetra Tulkkipalvelu toimii Oulussa ja Jyväskylässä.