Slide

Ajankohtaista

26 huhtikuun, 2019

Oletko Sinä tuleva järjestelmäasiatuntijamme?

Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa Monetra Ouluun.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävät koostuvat järjestelmien ylläpidosta, käyttäjätuesta, käyttöönottoprojekteista sekä kehittämistehtävistä. Järjestelmän kehittäminen yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa on osa toimenkuvaasi.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) sekä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan käytännössä osoitettua tietojärjestelmien teknistä asiantuntemusta sekä aiempaa kokemusta käyttöönottoprojekteista sekä taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tiimin vastuulle kuuluvista järjestelmistä (Intime-tuoteperhe, Visma Fivaldi, Basware P2P, sekä Pro eLaskutus).

Työssä menestymisen kannalta korostuvat teknisen asiantuntemuksen lisäksi hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä aktiivinen kehittämisote työhön ja halukkuutta prosessien laadun parantamiseen.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä intohimoa jatkuvaan itsesi monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Työ on kokoaikainen ja alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan.

Sähköiseen hakemukseen pääset tästäMikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 3.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Niskanen 26.4. klo 14.30-16.00 ja 30.4. klo 14.30-15.30, p. 040 194 1594 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.