Slide

Ajankohtaista

8 joulukuun, 2017

Oletko Sinä hakemamme ICT-asiantuntija?

Haemme ICT-ASIANTUNTIJAA Monetran tietojärjestelmien kehitystehtäviin.

Vastuualueenasi on tunnistaa ja määritellä automatisoitavat osaprosessit yhteistyössä prosessien kehittäjien ja asiantuntijoiden kanssa sekä toteuttaa automatisointi RPA-ohjelmiston avulla. Tavoitteenamme on automatisoida rutiininomaisia Monetran taloushallinnon suorittamia tehtäviä. Käytössämme on tällä hetkellä automatisointityökalu UiPath. Sikulix-automatisointityökalun käyttöönottoa harkitaan. Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmista käytössämme ovat Intime ja PersonecFK .

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halu kehittyä, työskentelet sujuvasti sekä tiimissä että itsenäisesti ja olet ongelmanratkaisukykyinen.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, ohjelmointiosaamista (Python, C#, .NET) ja hyviä kommunikointitaitoja. Eduksi luetaan kokemus talous- ja henkilöstöjärjestelmien pääkäyttäjätehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja laajat kehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Oulussa.

Tehtävää haetaan sähköisesti. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 22.12.2017 klo 16.00 mennessä.