Slide

Ajankohtaista

5 huhtikuun, 2022

Monetran kasvu jatkui voimakkaana

Monetra-konsernin tunnusluvut vuodelta 2021 ovat valmiit. Luvut kertovat kasvusta: liikevaihto oli 77,6 miljoonaa euroa ja kasvua edellisen vuoteen oli 17 %. Tilikauden voitto oli 0,5 miljoonaa euroa. Uusia asiakkuuksia tuli 26, ja asiakkaiden suositteluprosentti laski hieman, mutta asiakkuustyytyväisyys pysyi hyvällä tasolla.

”Meille on paljon kysyntää ja saamme runsaasti yhteydenottoja. Tilikauden 2021 aikana aloitettiin valmistautuminen hyvinvointialueiden asiakkuuksien vastaanottoon ja tämä vaikuttaa merkittävästi koko Monetra-organisaatioon”, Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen toteaa.

Monetra konsernin vuosiliikevaihto on kahdessa vuodessa kasvanut yli 20 miljoonaa ja samaan aikaan konsernin henkilöstömäärä kasvanut yli 300:lla. ”Voittoatavoittelemattomana organisaationa Monetran tilikauden voitto vuodelta 2021 oli tavoitteen mukaisesti maltillinen. Kertyneillä voittovaroilla varaudumme tulevien vuosien järjestelmäinvestointeihin”, kertoo Monetra Oy:n talousjohtaja Janne Juotasniemi.

Tulevaisuuteen harkitusti

Monetra on merkittävä työnantaja valtakunnallisesti talous- ja henkilöstöhallinnon alalla sekä tukipalveluiden tuottajana. ”Olemme pystyneet tarjoamaan työtä 1215 henkilölle, joista osa on siirtynyt liikkeenluovutuksella. Henkilöstötyytyväisyyttä mittaamme vuosittain. Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin, jotta pystymme jatkossakin olemaan hyvä työnantaja. Samalla pyrimme tuottamaan palvelut asiakkaillemme laadukkaasti. Haluamme turvata olemassa olevien asiakkaiden palvelut, minkä vuoksi emme ole ottamassa lisää uusia asiakkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluihin vuoden 2022 aikana”, Päivi Pitkänen linjaa.

Volyymit 2021 Monetra-konserni (pdf)