Slide

Ajankohtaista

22 syyskuun, 2017

Monetra Tulkkipalvelun logossa voi aistia Lapin ruskaa tai itämaista lämpöä

Monetra Tulkkipalvelu on saanut uuden logon, joka noudattelee Monetra Oy:n omaa logoa sillä pienellä erolla, että kulmassa oleva nuoleke on väriltään lämmin oranssi. Logon alla on selittävä rivi ”tulkkipalvelu”.

Syy oman logon käyttöönottoon on se, että Monetra Tulkkipalvelun asiakaskunta poikkeaa joiltakin osin muun Monetran asiakaskunnasta. Tulkkipalveluiden asiakkaisiin kuuluu kunta-asiakkaiden lisäksi myös laajalti viranomaisia. Valtakunnallisesti toimivalla Monetra Tulkkipalvelulla on myös tarve erottua muista tulkkausalan toimijoista ja silti kytkeytyä Monetra Oy:öön. Tulkkipalvelun logon, kuten Monetra Oy:n logonkin, on suunnitellut Brandstein.

Oranssi väri tuo mieleen pohjoisen ulottuvuuden ja siinä voi nähdä vivahteen kaunista ruskaa. Pehmeä ja lämmin, kurkuman tai sahramin oranssi toisaalta assosioituu myös kaukaisempiin kulttuureihin, joiden kielet kuuluvat Monetra Tulkkipalvelun kielivalikoimiin. Irrallaan oleva kolmio kuvastaa yhtä Monetran kysytyintä palvelua, jonka jatkotuotteistaminen on käynnistetty. Monetra Tulkkipalvelun toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Jyväskylässä.

Teksti: Sanja Starck
Kuvat: Brandstein Oy