Slide

Ajankohtaista

22 elokuun, 2022

Monetra Pirkanmaan hyvinvointialueen kumppaniksi

Pirkanmaan aluevaltuusto päätti tiistaina 16.8. kokouksessaan hyvinvointialueen tukipalveluiden järjestämisestä. Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottajaksi valittiin Monetra Pirkanmaa Oy ja käännös- ja tulkkauspalveluiden tuottajaksi Monetra Oulu Oy.

”Kiitän Pirkanmaan hyvinvointialuetta luottamuksesta koko Monetran puolesta. Hyvinvointialueen kumppanina toimiminen on meille kunnia-asia”, Monetra Pirkanmaan toimitusjohtaja Eero Karppinen kiittää.

Valmistelutyö on Monetralla aloitettu jo viime vuoden puolella hankesuunnittelulla. Hyvinvointialueen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita valmistellaan yhteistyössä hyvinvointialueen kanssa.

Tällä hetkellä Monetralla palveluiden käyttöönottoon liittyvät työt ovat jo pitkällä. ”Suomen suurimman hyvinvointialueen asiakkuuden myötä palveluvolyymimme kasvaa ja tästä syystä ensisijainen tehtävämme on varmistaa, että palvelumme toimivat sujuvasti aloituksesta lähtien. Olemme valmistautuneet palveluiden käynnistämiseen huolellisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä Pirkanmaan hyvinvointialueen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Valmistelutyötä on vielä jäljellä mutta olemme hyvässä vaiheessa valmistelun suhteen”, Karppinen kertoo.

Monetran, hyvinvointialueen ja luovuttavien organisaatioiden saumattomalla yhteistyöllä taataan palveluiden sujuva käynnistyminen vuoden vaihteessa 2023.