Slide

Ajankohtaista

12 kesäkuun, 2018

Monetra Pirkanmaa Oy:n perustamiseksi työskentelevä Tahe Pirkanmaa -projekti etenee aikataulussa

Monetra Pirkanmaa Oy:n perustamiseksi työskentelevä Tahe Pirkanmaa -projekti etenee aikataulussa ja palvelutuotanto käynnistyy uusissa toimitiloissa vuodenvaihteessa 2019. Yhtiön palvelukseen siirtyy noin 170 työntekijää Tampereen kaupungilta ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä.

Yhtiö tuottaa perustamisvaiheessaan asiakkailleen seuraavia palveluita:

-Laskutus- ja myyntireskontrapalvelut
-Maksuliikennepalvelut
-Ostolaskupalvelut
-Kirjanpitopalvelut
-Palkanlaskentapalvelut
-Rekrytointipalvelut
-Matkapalvelut
-Talouden ja HR:n ICT-palvelut

Lisäksi palvelurepertuaariin kuuluu myöhemmin tarkentuvia asiantuntijapalveluita.

Monetra Pirkanmaan Oy:n palvelutuotannon perustana tulee olemaan asiakastarve, ja Tahe Pirkanmaa -projektissa onkin kevään aikana määritelty palvelujen lisäksi asiakkuudenhallinnan tueksi ns. Kumppanuusmalli. Kumppanuusmallin ytimessä on laadukkaan palvelutuotannon lisäksi yhtiön ja asiakkaiden yhdessä määrittelemä kehittämisen roadmap, joka huomioi sekä prosessien näkökulman ja palvelujen jatkuvan kehittämisen, että asiakkaiden itsensä esittämät kehittämistarpeet. Kumppanuusmalli on lisäksi suunniteltu joustavaksi, joten se huomioi myös mahdollisten tulevien asiakkaiden erot esimerkiksi henkilöstömäärän ja palvelutarpeiden suhteen.

Kesän jälkeen Tahe Pirkanmaa -projektissa keskitytään viimeistelemään palveluprosessien kuvauksia. Lisäksi työn alla ovat tuotannon tueksi tarvittava ICT ja palvelutuotannon järjestelmät. Syksyn aikana tiivistyy myös yhteistyö tulevan maakunnan palvelutarpeisiin vastaamisen varmistamiseksi.

Lisätiedot:
Tiiu Honkala
Projektipäällikkö
puh. 044 703 0749
tiiu.honkala@monetra.fi