Slide

Ajankohtaista

15 elokuun, 2023

Monetra Pirkanmaa Oy etsii toimitusjohtajaa

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä koko Monetra-konsernin toimitusjohtajaksi haemme nyt vahvaa ja näkemyksellistä osaajaa ottamaan kokonaisvastuun yrityksen johtamisesta ja kehittämisestä.

Monetra Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajana vastaat yrityksen johtamisesta ja kehittämisestä osana Monetra-konsernia. Tehtäviisi kuuluu myös strategian luominen yhdessä hallituksen kanssa ja sen toteuttaminen oman organisaation osalta huomioiden konsernin linjaukset. Otat kokonaisvastuun yrityksen operatiivisesta johtamisesta ja sen strategian mukaisista tavoitteiden toteutumisesta, joita viet aktiivisesti eteenpäin yhdessä osaavan johtoryhmäsi kanssa. Toimitusjohtajana vastuullesi ja osaamiseesi kuuluvat

  • Organisaation johtaminen; johtoryhmätyöskentely, henkilöstöjohtaminen ja esihenkilötyö
  • Omistajien/asiakkaiden ja strategisten kumppanuuksien ja sidosryhmien kanssa toimiminen
  • Toiminnan arvoketjun ymmärrys sekä kyky arvioida ja kehittää toimintaa koko arvoketjun näkökulmasta
  • Kannattavan kasvun luonti ja toteuttaminen; kokemusta tulosvastuista ja operaatioiden johtamisesta

Osallistut aktiivisesti omalla vahvalla panoksellasi myös asiakastyöskentelyyn sekä muuhun sidosryhmätyöhön. Vahva verkosto-osaaminen onkin tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Edellytämme vahvoja näyttöjä tulosvastuullisesta roolista palveluliiketoiminnassa. Henkilöstöjohtamisen taidot ovat erittäin tärkeässä roolissa, joten viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat luonnollisesti erinomaiset.

Toimitusjohtajalta odotetaan myös in-house-muotoisen yrityksen toiminnan ymmärrystä sekä kokemusta palvelukeskusmaisesta toimintaympäristöstä ja palveluprosessien kehittämisestä ja johtamisesta. Ymmärrys teknologisista ja digitaalisista ratkaisuista, niiden hyödyntämisestä sekä käytäntöön viemisestä on tärkeää. Kunta- ja hyvinvointialuepuolen tuntemus katsotaan eduksesi.

Odotamme tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle

Pääset vastuulliseen rooliin hyvässä vaiheessa olevaan yritykseen kehittämään liiketoimintaa ja prosesseja yhdessä vahvan ja sitoutuneen tiimin kanssa itsenäisellä otteella, mutta konsernin vahvalla tuella. Tehtävässä pääset mukaan Tampereen kaupungin, hyvinvointialueen sekä muiden tärkeiden sidosryhmien yhteistyöverkostoihin. Pirkanmaan toimitusjohtaja kuuluu myös konsernin johtoryhmään, jota kautta hän on kehittämässä ja johtamassa myös koko konsernin toimintoja.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 27.8.2023

Suora linkki hakuilmoitukseen tässä, toimitusjohtaja, Monetra Pirkanmaa Oy