Slide

Ajankohtaista

16 joulukuun, 2022

Monetra Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu keväällä: Päivi Pitkäsen seuraajaksi Eero Karppinen

Monetra-konsernin emoyhtiön, Monetra Oy:n tämänhetkinen toimitusjohtaja Päivi Pitkänen siirtyy viettämään eläkepäiviä toukokuun 2023 lopussa. Monetra Oy:n hallitus on kutsunut hänen tilalleen Monetra Pirkanmaan toimitusjohtajan, Eero Karppisen, joka jatkaa myös Monetra Pirkanmaan toimitusjohtajan tehtävässään. 

Päivi Pitkänen on toiminut toimitusjohtajana Monetrassa perustamisvuodesta 2012 lähtien. Hän toimi myös Monetra Oulun toimitusjohtajana konsernin rakentamisen aikoihin vuosina 2017–2019, mutta viime vuodet Pitkänen on ollut täysin emoyhtiön palveluksessa. ”Tämä ajankohta on mielestäni oikea eläkepäiville siirtymiseen”, Päivi Pitkänen kertoo.

Monetra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Möttönen kertoo, että hallituksessa päätettiin valita tehtävään Eero Karppinen muun muassa siksi, koska Karppisella on vankka kokemus erityisesti Monetrasta ja laajemmin myös esihenkilö- ja johtajatehtävistä talous- ja henkilöstöpalveluiden palvelukeskusalalta, jolla hän on työskennellyt yli 15 vuotta. ”Eero Karppinen on ollut mukana Monetrassa konsernin perustamisvaiheista lähtien, mikä on eduksi etenkin suurissa muutostilanteissa kuten nyt. Hän on toiminut Monetra Oy:n varatoimitusjohtajana sekä vuoden Monetra Pirkanmaan toimitusjohtajana. Henkilönä Eero on analyyttinen, kehittämismyönteinen, helposti lähestyttävä ja positiivinen. Hänellä on erinomaiset valmiudet luotsata Monetraa eteenpäin”, Möttönen toteaa ja kiittää samalla Päivi Pitkästä hyvin tehdystä työstä yli 10 vuoden ajalta. ”Kuten Päiville annettiin aikanaan tavoitteeksi, hän teki Monetrasta valtakunnallisen, merkittävän toimijan”.

Eero Karppinen ottaa uudet tehtävät vastaan tyytyväisenä ja erittäin motivoituneena. ”Monetra on tuntunut henkiseltä kodilta alusta alkaen, koska koen Monetran toimintaperiaatteet ja arvomaailman vahvasti omikseni”, Eero Karppinen luonnehtii. Hän toteaa, että Päivi Pitkäsen johdolla on tehty erinomaista työtä ja sitä tietä on hyvä jatkaa yhteistyössä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.