Slide

Ajankohtaista

18 huhtikuun, 2019

Monetra Oulussa haetaan taloushallinnon kesätyöntekijöitä

Etsimme nyt Monetra Ouluun iloisia ja aktiivisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALOUSHALLINNON PALVELUIHIN touko-syyskuulle. Tarjoamme sinulle innostavan kesätyöpaikan, jossa pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden näyttää potentiaalisi ja motivaatiosi tulevia työmahdollisuuksia ajatellen.

Taloushallinnon palveluissa on tarjolla tehtäviä LASKUTUKSESSA, MYYNTIRESKONTARASSA, OSTORESKONTRASSA, KIRJANPIDOSSA SEKÄ MAKSULIIKENNEPALVELUISSA. Näissä tehtävissä eduksi katsotaan kirjanpidon perusteiden tuntemus, työkokemus taloushallinnon tehtävissä sekä talousjärjestelmien käyttötaito.

Koulutukseltasi olet mielellään tradenomiopiskelija tai muu kaupallisen tai tietoteknisen alan opiskelija. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, alan opintoja, tiimityötaitoja ja tarkkuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Haastattelut ja tehtäviin valinnat tehdään huhti-toukokuun aikana.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen, kun klikkaat tästä linkistä. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 30.4.2019 klo 15.00 mennessä.