Slide

Ajankohtaista

18 tammikuun, 2019

Monetra Oulu Oy:n yhteistoimintaneuvotteluiden tulos vastaa toimialan haasteisiin

MEDIATIEDOTE 18.1.2019

Monetra Oulu Oy on saanut päätökseen noin 500 työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut, joiden tuloksena organisaatiorakennetta kevennetään ja joustavuutta lisätään. Yhteistoimintaneuvotteluissa on sovittu uusista tehtävistä ja vastuista, joiden avulla vastataan toimialan muutoksiin sekä asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. ─Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä asiantuntevammin, kertoo toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oulu Oy:stä.

Muutosten myötä noin 120 nykyistä tehtävää päättyy ja samaan aikaan syntyy noin 90 uutta tehtävää. Koska tehtäviä lakkaa ja uusia syntyy samanaikaisesti, mahdollinen irtisanomistarve selviää vasta sen jälkeen, kun on selvitetty uusien tehtävien sopivuus niiden henkilöiden kanssa, joiden nykyinen tehtävä lakkaa. ─Osa nykyisistä tehtävistä poistuu, mutta meille syntyy merkittävä määrä uusia ja haastavia työtehtäviä, joita pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle, Pitkänen jatkaa.

Nyt neuvottelujen kohteena olleet toimet leikkaavat kuluista noin 1,2 miljoonaa euroa. Neuvottelut alkoivat 8.11.2018. Monetra Oulu Oy on osa Monetra-konsernia, yksi neljästä itsenäisestä alueyhtiöstä.

Lisätiedot:

 

Päivi Pitkänen
toimitusjohtaja, Monetra Oulu Oy
puh. 040 574 8106
paivi.pitkanen@monetra.fi

Kauko Keskisärkkä
hallituksen puheenjohtaja, Monetra Oulu Oy
puh. 040 484 6773
kauko.keskisarkka@demarinuoret.fi