Slide

Ajankohtaista

26 toukokuun, 2017

Monetra on kuntien apuna muutoksissa

Kunnat ympäri Suomen pohdiskelevat paraikaa omien tukipalveluidensa organisoimista. Sote-uudistus tuo mukanaan monenlaista uudelleenjärjesteltävää niin kunnille kuin maakunnillekin. Lisäksi EU:n tietosuojalaki sekä hankintalain kokonaisuudistus tuovat kunnissa työskentelevät virkamiehet uusien haasteiden eteen.

Monetra on luotettava kumppani nyt ja tulevaisuudessakin. Tarjoamme ratkaisut tukipalveluiden järjestämiseen, sillä Suomen laajimpaan palvelukeskusvalikoimaamme kuuluu palkka- ja talouspalvelun lisäksi mm. rekrytointi-, hankinta-, painatus-, laki- ja hallintopalvelut sekä tulkkipalvelu. Palveluidemme luotettavuus on vankkaa, sillä meillä on käytössämme kohtuuhintaiset mutta erittäin toimivat järjestelmät palveluiden tuottamiseen.  Asiakkaaksemme kannattaa tulla, sillä asiakasomistajiemme laskutus on pienentynyt viimevuosien aikana 10 – 22 %. Meillä on rautainen kokemus niin suurten kuin pientenkin organisaatioiden käyttöönottoprojekteista.

Haluamme, että asiakkaat hyötyvät osakkuudestaan Monetraan myös siten, että he saavat ensikäden tietoa muutoksista ja kehitysasioista. Alkukesästä aloitamme webinaarit, ja ensimmäisessä osassa lakimiehemme Johanna Lahdenperä tarjoaa tietopaketin hankintalain kokonaisuudistuksesta. Aihepiiriä käsittelemme myös tulevissa Sähkeuutisissa. Myöhemmin syksyllä on tulossa täsmäkatsaus EU:n tietosuojalain muutoksista. Tällä tavalla rakennamme aitoa kumppanuutta, jossa tieto kulkee jouhevasti. Otamme myös mielellämme asiakkaidemme koulutustoiveita vastaan asiakkuuspäälliköiden kautta tai sähköpostitse osoitteessa palaute@monetra.fi.

Teksti: Sanja Starck