Slide

Ajankohtaista

18 syyskuun, 2018

Monetra-konsernin rakentaminen edistyy suunnitellusti – rekrytoinnit käynnissä

Monetra–konsernin kaikki yhtiöt on nyt perustettu. Emoyhtiönä toimii Monetra Oy. Alueyhtiöistä uusia ovat Monetra Pirkanmaa Oy ja Monetra Keski-Suomi Oy. Pohjois-Savossa toimii nykyisin Monetra Pohjois-Savo Oy (ent. Kuhilas Oy) ja pohjoisinta toiminta on Monetra Oulu Oy:ssä.

Lopulliseen muotoonsa yhtiöt muotoutuvat vuoden vaihteessa. Silloin talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnot sekä niihin liittyvä henkilöstö siirtyy luovuttavilta kaupungeilta ja sairaanhoitopiireiltä yhtiöihin. Samalla uudet kaupungit ja sairaanhoitopiirit tulevat omistaja-asiakkaiksi Monetra-yhtiöihin.

Monetra Pirkanmaalla ja Pohjois-Savossa ajankohtaista on toimitusjohtajan rekrytointi. Hakemuksia näihin tehtäviin tuli yhteensä 150 kpl. Määrä yllätti iloisesti! Monetra tunnetaan ja tänne halutaan – näin haluamme ajatella.

Monetralla on lisäksi sisäisesti haussa konsernitason tehtävistä tietohallintojohtajan, konsernicontrollerin, henkilöstöjohtajan, kehittämisjohtajan, viestintä- ja brändijohtajan sekä hankinta- ja sopimuspäällikön tehtävät. Nykyisten monetralaisten lisäksi näitä paikkoja voi hakea myös luovuttavien organisaatioiden henkilöstö, joka on vuoden vaihteessa siirtymässä Monetralle.

Monetra-konsernin muodostumisen tueksi Monetrassa on käynnissä Monetra-konserni -projekti, jonka tavoitteena on toteuttaa konsernimuutosta käytännössä. Osakejärjestelyt ja uusien omistaja-asiakkaiden mukaantulo yhtiöihin työllistää projektissa vielä marraskuun loppuun asti, mutta tässä samalla suunnitellaan jo muita yhteisiä asioita, kuten konserniohjaus, toiminnan yhteinen kehittäminen, viestintä, brändi, konsernin talous ja HR.

Projektin ohjauksesta vastaa toimitusjohtaja Päivi Pitkänen sekä Anne Piikivi ja Raili Takkinen Monetra Oulusta sekä Mari Soukka Monetra Keski-Suomesta ja Tuula Väisänen Monetra Pohjois-Savosta.  Projektipäällikkönä toimii Hannele Pöykkölä Oulun Monetrasta. Lisäksi projektin yritysjärjestelyiden asiantuntijana toimii EY.

Lisätiedot:
Hannele Pöykkölä
Monetra-konserni -projektipäällikkö
puh. 044 703 1281
hannele.poykkola@monetra.fi