Slide

Ajankohtaista

17 toukokuun, 2018

Monetra-konsernin muodostuminen etenee

Monetra konsernin muodostumisen tueksi Monetrassa on käynnissä Monetra-konserni-projekti, jonka tavoitteena on toteuttaa ja hallita konsernimuutosta käytännössä. Kun konserniyhtiöt on perustettu, alkaa projektin seuraava vaihe, jossa aloitetaan yhteisten konsernitasoisten asioiden valmistelu. Tällaisia ovat esim. konserniohjaus, toiminnan yhteinen kehittäminen, viestintä, brändi, konsernin talous ja HR.

Tällä hetkellä konserniyhtiöiden ja –rakenteen valmistelu on loppusuoralla ja seuraavaksi vuorossa ovat osakkaiden päätöksenteko omissa toimielimissään.

Kesä tekee jo kovasti tuloaan ja sen myötä toivomme muutoksia tapahtuvaksi. Ensimmäiset muutokset näkyvät Oulussa, jossa yhtiön nimi on vaihtumassa Monetra Oulu Oy:ksi. Loppukesästä syntynevät Monetra Pirkanmaa Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy, Monetra Keski-Suomi Oy sekä uusi Monetra Oy, joka toimii konsernin emoyhtiönä. Toiminta uusissa yhtiöissä alkaa vuoden 2019 alussa.

Projektista vastaa toimitusjohtaja Päivi Pitkänen ja projektipäällikkönä toimii Hannele Pöykkölä Oulun Monetrasta. Lisäksi projektin yritysjärjestelyiden asiantuntijana toimii EY.

Lisätiedot:
Hannele Pöykkölä
Projektipäällikkö
puh. 044 703 1281
hannele.poykkola@monetra.fi