Slide

Ajankohtaista

28 kesäkuun, 2023

Monetra-konsernin emoyhtiön sekä Monetra Pirkanmaan toimitusjohtajan Eero Karppisen kesäterveiset

Kulunut kevät on ollut Monetran osalta varsin vauhdikas. Vaikka tekemistä on riittänyt runsaasti, on johtavana ajatuksena ollut Monetran mukana alusta alkaen kulkenut lausahdus: ”Me olemme luotettava kumppani – asiakkaillemme enemmän aikaa, ja vähemmän huolta”. Monetra-konsernin emoyhtiön, sekä Monetra Pirkanmaan toimitusjohtaja Eero Karppinen lähettää lämpimät kiitokset jokaiselle Monetran asiakkaalle ja yhteistyökumppanille kuluneesta keväästä.

Jatkossakin parhaita mahdollisia palveluita

Uuden hallituksen myötä muutoksia povataan julkisomisteisille sidosyksiköille, kun uuden hallituksen hallitusohjelmaan on tehty kirjauksia koskien julkisomisteisia sidosyksiköitä. Konsernin emoyhtiön toimitusjohtaja Karppinen haluaa muistuttaa, että Monetran toimesta tilannetta seurataan tarkoin ja siihen reagoidaan tarvittaessa. ”Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti. Meille Monetralla on erittäin tärkeää, että asiakkaillamme on jatkossakin oikeus valita itse palveluiden tuottamisen tavat, joista in-house-yhtiön käyttäminen on yksi vaihtoehto.”, Karppinen tiivistää. Monetran asiakkailla ei ole siis syytä huoleen asian tiimoilta, ja kesälomien viettoon voi siirtyä rauhallisin mielin.

Emoyhtiön sekä Monetra Pirkanmaan toimitusjohtaja Eero Karppinen toivottaa lämmintä ja hyvää kesää jokaiselle Monetran asiakkaalle ja yhteistyökumppanille!