Slide

Ajankohtaista

11 huhtikuun, 2018

Monetra kasvaa konsernimuotoiseksi

Järjestelmäasiantuntijan mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät sisältävät järjestelmien ylläpitoa, käyttäjätukea, uusien asiakkaiden vastaanottoprojekteja ja järjestelmän käyttöönottoprojekteja sekä kehittämistehtäviä. Tiimin vastuulle kuuluvat taloushallinnon järjestelmät ovat: Aditro IntimePlus, Visma Fivaldi, Basware P2P, Aditro Käyttöomaisuus, Aditro Archive sekä Pro eLaskutus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halu kehittyä, työskentelet sujuvasti tiimissä ja itsenäisesti, olet ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on myönteinen palveluasenne.

Odotamme sinulta aktiivista kehittämisotetta, järjestelmä- ja IT-osaamista, kokemusta käyttöönottoprojekteista ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Eduksi luetaan kokemus taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavan tiimin tuen ja laajat kehitysmahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen tästä linkistä. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 8.5.2018 klo 16 mennessä.