Slide

Ajankohtaista

huhtikuu 20, 2021

Monetra ja Istekki tarjoavat kokonaisvaltaisen ja monistettavan IsMo-konseptin tuleville hyvinvointialueille

Istekki Oy ja Monetra Oy tarjoavat tuleville hyvinvointialueille kokonaisvaltaiset talous- ja henkilöstöhallinnon (TaHe) palvelut sekä niihin liittyvät ICT-palvelut.

Yhteinen IsMo-konseptimme sisältää ICT-ympäristöt päätelaitteineen, tarvittavat viestintä- ja tiedonhallintaratkaisut, talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmät sekä niihin liittyvät tietovirrat ja tiedolla johtamisen ratkaisut. ”Olemme tehneet Monetran kanssa hyvää yhteistyötä heidän toimintaympäristönsä laajentumisen puitteissa ja nyt päätimme yhdistää voimamme auttaaksemme hyvinvointialueita toiminnan käynnistämisessä”, Istekin toimitusjohtaja Lasse Koskivuori kertoo. ”Olemme luonnollisesti halukkaita tarjoamaan vastaavaa kokonaiskonseptia myös muiden kumppaneidemme kanssa eri toimialoille ja -alueille”, hän jatkaa.

”Tunnistimme, että voimme Istekin kanssa vastata hyvinvointialueiden tuleviin tarpeisiin yhteisen konseptimme avulla. IsMo-konseptimme ratkaisee TaHe- ja ICT-ympäristöjen yhteensopivuuden tulevaisuudessa”, Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen toteaa.

Yhdessä pystymme luomaan toimivimmat ratkaisut tuleville hyvinvointialueille.

 

Lisätiedot:

Päivi Pitkänen
toimitusjohtaja, Monetra Oy
paivi.pitkanen@monetra.fi
040 5748 106

Lasse Koskivuori
toimitusjohtaja, Istekki Oy
lasse.koskivuori@istekki.fi
044 4341 234