Slide

Ajankohtaista

21 syyskuun, 2023

Miten meillä menee?

Monetra Pirkanmaan tunnuslukuja ensimmäiseltä vuosipuolikkaalta 2023

Haluamme viestiä avoimesti asiakkaillemme tunnusluvuistamme niin talouden kuin laadunkin näkökulmasta. Olemme iloisia voidessamme jakaa kanssanne näitä tärkeitä tunnuslukuja, jotka kertovat sitoutumisestamme ja palvelun laadusta asiakkaidemme suuntaan. Tämä tunnuslukuihin perustuva asiakaskirjeemme on ensimmäinen laatuaan ja jatkossa meidän on tarkoitus julkaista näitä vähintään puolivuosittain. Kuulisimme myös mielellämme, mitä mieltä olette tästä kirjeestä ja onko tällaiselle tarvetta, mitä lukuja haluaisitte tässä kirjeessä nähdä ja kuinka usein näitä tulisi julkaista? Palautetta voit laittaa sähköpostilla asiakkuuspäällikkö Sanna-Maria Röörille, etunimi.sukunimi[@]monetra.fi.

Luotettava kumppani talous- ja henkilöstöhallinnossa

Vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla Monetra Pirkanmaa Oy:n liikevaihto oli n. 13 miljoonaa euroa. Tämä on jatkoa vankalle suoritukselle vuonna 2022, jolloin liikevaihtomme oli hieman vajaa 21 miljoonaa euroa. Tavoitteenamme on jatkaa laadukkaiden palveluiden tarjoamista ja vahvistaa yhteistyötä entisestään.

Olemme ylpeitä ammattitaitoisista tiimeistämme, jotka koostuvat 327 sitoutuneesta ja motivoituneesta henkilöstön jäsenestä. Vuoden 2022 lopussa ja vuoden 2023 alussa varauduimme Pirkanmaan hyvinvointialueen starttiin hieman suuremmalla henkilöstömäärällä. Vuoden 2022 viimeisenä päivänä henkilöstömäärämme oli 339 henkilöä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja varmistamaan, että palvelumme vastaavat tarpeisiinne.

Ensimmäisellä puoliskolla vuonna 2023 olemme käsitelleet yhteensä 306 212 palkkalaskelmaa ja 285 516 ostolaskua. Molemmat luvut ovat nousseet merkittävästi Pirkanmaan hyvinvointialueen aloittaessa asiakkaanamme tämän vuoden alusta.

Palautteenne on arvokasta

Olemme kiitollisia arvosanojen keskiarvosta 8,2 (1-10 asteikolla) ja suositteluprosentista 87,5%. Vaikka arvosanamme ovat hieman laskeneet edellisestä vuodesta, otamme palautteenne vakavasti ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme. Vuoden 2023 alku oli ainutkertainen valtakunnallisen hyvinvointialuemuutoksen myötä ja nämä tiukassa aikataulussa luodut uudet käytännöt heijastuivat meillä kaikkeen toimintaan ja vaikuttivat odotetusti myös asiakastyytyväisyyteemme.

Kiitämme teitä luottamuksestanne ja yhteistyöstämme. Jatkamme työskentelyä tuottaaksemme teille laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä pyrimme vastamaan odotuksianne tulevaisuudessakin.