Slide

Ajankohtaista

21 toukokuun, 2018

Meistä on moneksi – tänään ja huomenna

Monetra Oy on kasvamassa paikallisesta toimijasta yhdeksi suurimmista suomalaisista talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksista. Asiakkaamme ovat ottaneet Monetran luottokumppanikseen. Maakunnista Pohjois-Pohjanmaa, Pirkanmaa, Pohjois-Savo sekä Keski-Suomi ovat kaikki tehneet päätöksen edetä neuvotteluissa Monetran kanssa. Kiitämme asiakkaitamme vuosien luottamuksesta ja lupaamme tehdä asiat oikein myös jatkossa, kasvaessamme konserniksi.

Kun Oulun Konttori -liikelaitos siirsi suuren osan palveluistaan Monetraan, kasvoimme Suomen laaja-alaisimmaksi palvelukeskukseksi. Olemme kehittäneet aktiivisesti asiakkaidemme toivomia uusia palvelumuotoja. Tästä hyvä esimerkki on Helppi-palvelut, jossa asiakkaan tarvitsemat hallinnon ja talouden tukipalvelut tarjotaan etänä, keskitetysti. Toinen, matalan kynnyksen palvelu on Salamatulkkaus, jossa mobiilisovelluksen avulla tulkin saa nopeasti palvelutilanteeseen.

Keskitymme nyt ja tulevaisuudessa myös talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistointegraatioihin, automatisointiin ja robotiikkaan. Kahdessa vuodessa robotiikkaprojekteista on saatu jo kiistatonta näyttöä, ja hyöty koituu kaikkien asiakkaidemme eduksi.

Asiakastyytyväisyytemme on säilynyt hyvänä. Asiakkaan ääni on meille tärkein ääni, jota kuuntelemme erityisen tarkasti. Koko henkilökuntamme on asiakkaitamme varten. Organisaatiomme sisäinen tehtävä on huolehtia siitä, että henkilöstömme voi hyvin ja kokee Monetran hyväksi paikaksi tehdä työtä. Organisaatiomme henkeä kuvastaa yhteinen brändimme, johon kaikki sitoutuvat. Se näkyy asiakkaalle korkeana laatuna ja monetralaisena tapana tehdä asiat luotettavasti — tänään ja huomenna.

Lämmin kiitos asiakkaillemme, sidosryhmillemme sekä kaikille monetralaisille!

Päivi Pitkänen
toimitusjohtaja, Monetra Oy