Slide

Timo: Luottamusta ja vastuuta

Minun nimeni on Timo Matihaldi ja olen 32- vuotias. Työskentelen tällä hetkellä Monetra Pohjois-Savossa järjestelmäasiantuntijana. Nykyisissä tehtävissä olen työskennellyt vajaan vuoden, mutta aloitin työskentelyn Monetra Pohjois-Savo Oy:n edeltäjän Kuhilaan palveluksessa jo vuonna 2011. Tulin silloin työharjoitteluun kirjanpitotehtäviin, jonka lisäksi olen työskennellyt myös myyntilasku- sekä ostolaskutiimissä.

Aiemmasta kokemuksesta on ollut paljon hyötyä järjestelmäasiantuntijan työssä, sillä tehtävässä vaaditaan myös substanssiosaamista eivätkä pelkästään hyvät IT-taidot enää riitä. Järjestelmäasiantuntijan työssä parasta onkin tehtävien monipuolisuus, haastavuus ja vastuullisuus. Lisäksi koen työni merkitykselliseksi, sillä juuri järjestelmäosaamisella voidaan kehittää toimintaa ja viedä organisaatiota eteenpäin.

Talous- ja henkilöstöhallinnon ala muuttuu jatkuvasti. Se sähköistyy ja automatisoituu ja järjestelmäasiantuntijoita tarvitaan yhä enemmän tässä kehittyvässä toimintaympäristössä. Olen ylpeä siitä, että vaikka tässä muutoksessa joka päivä eteen tulee itselle uusia asioita, se ei ole ongelma vaan pystyn ottautumaan tehtävään täysillä ja selvittämään asian kuin asian. Siksi tunnen, että järjestelmäasiantuntijan työ on juuri sitä mitä haluan tehdä.

Parasta Monetrassa työnantajana on se, että minuun ja ammattitaitooni luotetaan. Saan vastuuta, mutta samalla saan vapaat kädet tehdä työtäni parhaaksi katsomallani tavalla. Lisäksi työnantaja kannustaa oppimaan ja kehittymään. Koulutusmahdollisuuksia annetaan aina, jos vaan itse haluaa oppia.

Näen, että Monetra on vahvasti kehittyvä ja eteenpäin menevä organisaatio, joka tarjoaa vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät. Uudelle monetralaiselle sanoisinkin, että tervetuloa työskentelemään mielenkiintoisten, kehittävien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Ja tietenkin kivojen työkavereiden kanssa!